пʼятниця, 02 грудня 2011 05:15

Визначили найкращі банки року

29 листопада у столичному готелі "Київ" назвали найкращі фінустанови, за результатами Всеукраїнського конкурсу "Банк року-2011".

Його проводять утретє. Цьогоріч узяли участь 152 фінансові установи. Визначили найкращих у 10 номінаціях. Брали до уваги прозорість, відповідальність, довіру клієнтів та репутацію. Банк "Хрещатик" визнали найкращим для студентів.

— Він працює з молоддю, є спонсором різних студентських програм. "Хрещатик" без проблем працевлаштовує випускників, навчає їх банківської справи, — пояснюють представники Університету банківської справи.

Найкраще обслуговування вкладників — в Ощадбанку. "Найбільш клієнтоорієнтованим" визнали "Альфа-банк". Найліпші умови для кредитування населення — в "Меркурії".

Трьох банкірів нагородили іменними призами пам'яті Вадима Гетьмана. Один отримав голова правління "Єврогазбанку" Ростислав Павліченко. За п'ять років, відколи він на посаді, активи фінустанови зросли у 29 разів і зараз становлять 3 млрд грн. Статутний капітал збільшили вп'ятеро, до 200 млн грн. Інші два призи дісталися голові правління Ощадбанку Сергієві Подрєзову та його колезі з "Всеукраїнського банку розвитку" Валентині Арбузовій, матері керівника Нацбанку.

Зараз ви читаєте новину «Визначили найкращі банки року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути