вівторок, 04 жовтня 2011 05:45

Молодим учителям виплатять допомогу

У жовтні почнуть виплати молодим учителям, які торік закінчили вузи та уклали договори про роботу на строк не менш як три роки на посадах педагогічних працівників у загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладах. Таке передбачає наказ Міносвіти №73 від 10 березня 2011. Заяви про надання допомоги потрібно подати до 10 жовтня цього року.

— Нарахування виплат роблять у вищому навчальному закладі на підставі наказу, що видають після затвердження кількості випускників, яким належить допомога, та на підставі поданої випускником до 1 жовтня заяви про надання допомоги, копії трудової книжки та копії договору. Виплачують кошти в касі вузу до кінця цього року. Строк для подання заяв чітко прописаний, і якщо хтось із певних причин його пропустив, то він не може отримати таку допомогу, — каже заступник начальника Вінницького обласного управління освіти 41-річний Андрій Лисак. — У нас таку виплату отримають переважно молоді вчителі, що після закінчення вузу виявили бажання працювати в селі. Для підтвердження вони мають надати у свій вуз копію трудового договору, на умовах якого працюють у сільській місцевості, заяву про надання допомоги, копію трудової книжки.

Зараз ви читаєте новину «Молодим учителям виплатять допомогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути