Ексклюзиви
пʼятниця, 09 вересня 2016 05:45

Микола Швець виграв 250 гривень від "Газети по-українськи"

Автор: Тетяна Попова
  Киянин Микола Швець працює головним консультантом Інституту законодавства Верховної Ради
Киянин Микола Швець працює головним консультантом Інституту законодавства Верховної Ради

— "Газету по-українськи" поважаю за патріотизм. Задовольняє читацькі потреби. Не можу виокремити улюблену рубрику. Все читаю залюбки. Спочатку купували із дружиною в кіоску, потім почали передплачувати, — розповідає киянин 81-річний Микола Швець.

Микола Якович передплатив "Газету по-українськи" на 2016 рік. Надіслав копію квитанції на адресу редакції та за результатами розіграшу отримав 250 грн.

Він працює головним консультантом Інституту законодавства Верховної Ради. Живе із дружиною 65-річною Надією Семенівною. Вона на пенсії. Мають сина та доньку, чотирьох онуків.

— Дружина про виграш у газеті прочитала, — каже Микола Якович. — Ми здивувалися. Раніше ніяких призів не отримував. Були лише премії в галузі науки й техніки. Виграні гроші ще не витратили. Якраз отримав квитанції на оплату квартири й за голову взявся. 300 гривень потрібно заплатити лише за утримання будинку та прибудинкової території. І це — з однієї квартири. За що? Не кажу про решту комунальних платежів. Я ще працюю, маю зарплату та надбавки. А звичайний пенсіонер ніяк не виживе. Всю пенсію треба віддати, щоб оплатити комунальні послуги.

Наша біда в тому, що при владі — безграмотні невігласи, — говорить Микола Якович. — Немає нормальних управлінців. Відсутні обґрунтовані норми у встановленні комунальних платежів. У нас в країні можна побудувати рай. Тільки потрібно працювати, а не думати лише про власне збагачення.

Микола і Надія Швеці планують передплатити "Газету по-українськи" на 2017 рік.

— Ще й друзям радимо. Бо завжди є, що почитати. А чи братимемо участь у розіграші, не знаю. Хочеться, аби й інші щось виграли, — каже переможець.

Зараз ви читаєте новину «Микола Швець виграв 250 гривень від "Газети по-українськи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути