пʼятниця, 20 липня 2012 05:00

Людмила Бондарчук заробила в МММ 30 тисяч гривень

58-річна Людмила Бондарчук із міста Гадяч на Полтавщині торік у листопаді вклала у МММ-2011 2,5 тис. грн. У лютому отримала 11 тис. Купила за ці гроші ноутбук і поставила пам'ятник батькам на цвинтарі.

— Гроші клали разом із сином на 3-місячний депозит під 40 відсотків у місяць. Додатково до процентів мені нарахували новорічні бонуси, — розповідає. Про піраміду вона дізналася з реклами по телебаченню. — Потім в інтернеті із сином знайшли сайт Мавроді. На ньому — електронні адреси "десятників".

Фінансова піраміда МММ налічує 36 млн вкладників у країнах СНД, Ізраїлі, США. 10 нових вкладників забезпечують заробіток для попередніх 10, а вони — для тих, хто вступив раніше.

— Мій син Саша вибрав "десятником" хлопця із Петербурга. Він чогось понравився йому. Кожний день вони общалися через інтернет. Петербуржець показував Саші, яку шикарну квартиру знімає, які гарні меблі купив.

Через два тижні "десятник" заніс Бондарчуків у систему МММ. Узяв номери мобільних телефонів та імена.

— Настоящі імена й фамілії говорить не обов'язково. Можна сказать псевдонім — Крокодил, наприклад. А номер телефону їм треба для того, щоб вкладчик міг зайти на сайт МММ і провірити свій рахунок. Син відкрив в "Укрсиббанку" платьожну карточку. Десятник отправив на неї 340 гривень — мені й сину за те, що вступили. Після цього ми вложили свої 2500.

Вкладникам МММ обіцяють премію за кожного нового учасника — 20% від його першого внеску і по 10% — від наступних.

— Я получила премію 3900 гривень від вкладеного своєї подруги. А вона привела 27 своїх сотрудників.

У травні вкладникам МММ дозволили знімати відсотки за депозитами до закінчення його терміну.

— Конєшно, у людей руки зачесалися, і вони почали поголовно знімать гроші. А потім пішли чутки, що в МММ дурять. Почалася паніка. У кінці травня Мавроді ввів режим спокойствія — ніхто не міг отримати проценти. Такий режим вводили і 8 березня. То потім людям на третину більше дали.

У кінці травня почала діяти нова піраміда МММ-2012. У ній збільшилася відсоткова ставка для довготермінових депозитів і зменшилася — для щомісячних.

— Тепер за місяць вкладу можна получить 30 процентів, а раньше було 40. Платьожна карточка повинна бути із фамілією та іменем. Тепер одна людина не може мати більше одного рахунка. У мене їх було 12. По першому получила 11 тисяч гривень, а за іншими — ще 19.

Продав одну машину і купив — дві

Сергій Мавроді ввів у обіг електронні гроші — мавро. Ними могли розраховуватися між собою вкладники МММ-2011.

Курс мавра змінюється що два дні, залежить від депозитного вкладу.

— Якщо ви вкладаєте на один місяць під 30 відсотків, то 1 мавро купуєте за 108,64 гривні, якщо кладете під 40 відсотків — то за 401,38 гривні, — каже 32-річний Віктор Мельников, консультант МММ в Івано-Франківську. — Якщо я купую щось за мавро, вкладені під 30 відсотків, то людина, з якою я розплачуюся, теж повинна мати вклад на тих самих умовах. Один знайомий продав свій седан "Мітсубісі Лансер" за мавро. Через три місяці на них нарахували відсотки й він уже міг купити дві таких машини.

У піраміді МММ-2012 взаєморозрахунки у мавро скасували.

— Вирішили вдосконалити систему розрахунків. Але через два-три роки до неї знову повернуться, — запевняє Віктор Мельников. — МММ має протистояти піраміді американського долара, тому розрахунки за мавро повернуть. Можливо, віртуальна валюта змінить назву.

 

Зараз ви читаєте новину «Людмила Бондарчук заробила в МММ 30 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути