Ексклюзиви
понеділок, 26 червня 2006 16:25

Ідеальний хот-дог роблять три хвилини

Найпопулярніший студентський підробіток — робота у фаст-фудах і продуктових ятках. Працювати доводиться багато, але не складно і влаштуватися не важко.

19-річний львів"янин Олег Борисюк вже два роки продає хот-доги біля університету, в якому навчається. Працює у першу зміну, щоб у другій половині дня піти на пари.

— Головне, навчитися робити хот-доги швидко та охайно, — ділиться досвідом хлопець, — так, щоб його середина не опинилася на голодному клієнтові. Перші два тижні ноги гудуть, інколи забуваєш покласти в булочку салат або соус. Якось підійшов мій викладач, замовив три штуки. А я лише другий день працював — все переплутав, гострої моркви не поклав, а йому сорочку кетчупом заляпав. Але зробив зо три-чотири десятки хот-догів — дійшло до автоматизму. Руки самі роблять. В ідеалі хот-дог, біг-мак або гамбургер треба зробити за дві-три хвилини.

Вуличний продавець може заробити до 100 грн за тиждень. Норма — продати не менше 120–150 штук за зміну. В обід дозволяють відлучитися на півгодини. Власники, зазвичай, не проти того, щоб продавець перехопив один-два "халявні" хот-доги. Але продавці кажуть, що за кілька днів уже дивитися на них не можуть.

Зараз ви читаєте новину «Ідеальний хот-дог роблять три хвилини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути