вівторок, 04 червня 2013 00:15

Як розпоряджаєтеся сімейним бюджетом?

Олег Ярищук, 45 років, м. Вінниця:

— Усі гроші віддаю дружині, собі лишаю пару сотень на пиво й тараньку. Жінка сама вирішує на що і скільки тратити. Найбезглуздіша річ, яку купила — хлібопічка. Користувалися нею місяць. Потім винесли на горище, бо дружина вирішила, що від свіжої випічки поправляємося. Сумую за свіжими кексами, але знести назад хлібопічку боюся.

Ольга Ковалишина, 23 роки, м. Могилів-Подільський Вінниччина:

— Спільного сімейного бюджету не маємо. Чоловік тратить свою зарплату, я — свою. Якщо треба гроші на якусь дорогу річ для себе, позичаю в чоловіка. Потім завжди повертаю йому все до копійки. Він у мене ще ні разу не просив.

Валентина Мироненко, 35 років, м. Глобине, Полтавщина:

— Чоловік сильно не контролює, скільки заробляю. В мене виходить тисяча-півтори на місяць. Одразу відкладаю заначку 300-400, витрачаю на двох дочок-школярок. Як купуємо дорогу вдівачку — чоботи, куртки, джинси — прошу в чоловіка гроші. А на мєлочовку — труси, ліфчики, майки, плаття, купальники, помади — сама трачуся. Бо він думає, що це зайві речі. Беру нове плаття дитині, кажу, 50 гривень коштує. Називаю ціну втричі меншу, щоб не здогадався, скільки в мене в заначці.

Іван Мудрий, 20 років, м. Львів:

— З дружиною зарплати віддаємо моїй мамі. Одразу після весілля бралися самостійно господарювати, але побачили, що гроші розходяться швидше, ніж приходять нові. Доводилося в мами позичати. Вона запропонувала віддавати гроші їй. Дружина спочатку обурювалася, але коли через три місяці мама принесла певну суму і сказала: "Це я тобі відклала на курточку", заспокоїлася.

Зараз ви читаєте новину «Як розпоряджаєтеся сімейним бюджетом?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути