пʼятниця, 29 березня 2013 00:00

Як отримати додатковий дохід на пенсії

Автор: Фото надане ПАТ ”КБ ”Надра”
  Людмила Купріянчук: ”Усі клієнти, що відкрили депозит у рамках програми ”Турбота”, отримують 50 гривень у подарунок до дня народження”
Людмила Купріянчук: ”Усі клієнти, що відкрили депозит у рамках програми ”Турбота”, отримують 50 гривень у подарунок до дня народження”

Вирішення поточних питань вимагає постійних фінансових витрат. Сьогодні вам необхідно сплатити за комунальні послуги, завтра — купити нові окуляри замість розбитих. Незабаром настане пора висаджувати розсаду на дачі. Чи існує можливість вигідно відкладати гроші пенсіонерам, і як це правильно робити — в інтерв'ю з Людмилою Олексіївною Купріянчук, директором відділення ПАТ "КБ "Надра" Вінницького регіонального управління.

Людмило Олексіївно, що банк "Надра" пропонує літнім людям? Які переваги у таких клієнтів?

— Ми з розумінням ставимося до потреб і вимог тих, хто вийшов на пенсію. Спеціально для них ми розробили пакет послуг "Турбота", що дозволяє не тільки легко та швидко отримувати пенсію в будь-який зручний для них час у найближчому відділенні фінустанови, але й надає комплекс усіх необхідних банківських послуг на пільгових умовах, а також додаткові бонуси — надбавки. Наприклад, усі клієнти, що відкрили депозит у рамках програми "Турбота", отримують 50 гривень у подарунок до дня народження.

Літні люди змушені рахувати кожну копійку. Скільки коштує відкрити такий пакет послуг?

— Відкриття й обслуговування пакета "Турбота" — безкоштовне. Тому, хто оформляє цю послугу, в банку безплатно відкривають поточний рахунок, а отримувати пенсію можна в будь-якому відділенні фінустанови або банкоматі по всій Україні. Більше того, оформивши такий пакет послуг, ви суттєво заощаджуєте свої гроші. Наприклад, із клієнтів, яких обслуговують у рамках програми "Турбота", банк не стягує комісію за оплату комунальних послуг.

Користуватися таким пакетом послуг дуже просто. До поточного рахунку фінустанова видає платіжну картку, якою можна розраховуватися в магазинах і без черги знімати готівку в банкоматах. Можна вигідно, під 19 відсотків річних, відкладати гроші на накопичувальний рахунок. При бажанні накопичити на дорогу покупку слід перерахувати кошти з поточного на депозитний рахунок. А щоб не гаяти час у черзі, ви можете оформити у нашому банку постійно діюче розпорядження, і оплата регулярних платежів, перерахування коштів з поточного рахунку на накопичувальний або депозитний буде здійснюватися автоматично, причому безкоштовно. Ви можете спокійно їхати на місяць-два з міста й не хвилюватися, що не заплатили вчасно, скажімо, за комунальні послуги.

Серед наших читачів є ті, хто досі воліє отримувати пенсію через поштові відділення. Які вигоди порівняно з цією категорією громадян отримують власники пенсійних карток фінустанови?

— У банку "Надра" одна з найбільших в Україні регіональна мережа — 543 відділення, що дає змогу пенсіонерам зручно і комфортно в найближчій установі оплачувати комунальні та інші послуги.

Якщо на картці, куди надходить пенсія, залишаються хоч якісь гроші, тобто не знімається все до копійки, — то ви отримаєте прибуток з кожної гривні — 10 відсотків.

Зараз ви читаєте новину «Як отримати додатковий дохід на пенсії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути