вівторок, 04 квітня 2017 23:45

7 міст, за проживання у яких доплачують
7

На нашій планеті існують міста, де стрімко зменшилася кількість населення. Щоб виправити ситуацію, влада створює програми з фінансування нових мешканців.

Сім міст, за проживання у яких доплачують пропонує AdMe.ru.

Детройт, Мічиган, США

Раніше місто Детройт називали "Західним Парижем", "Автомобільною столицею США" . Зараз влада намагається відновити колишню славу. Для вирішення цієї проблеми ввела нову програму під назвою "Challenge Detroit". Пропонують $2,5 тисячі професійним розробникам в різноманітних сферах, які наважаться на переїзд та роботу в самому місті.

Автор: depositphotos
 

Штат Аляска, США

Існує спеціальний урядовий фонд, який платить ентузіастам за життя та роботу в північному регіоні. Це пов'язано з тим, що населення стабільно зменшується. Єдиною вимогою є проживання на Алясці упродовж року.

Автор: depositphotos
 

Провінція Саскачеван, Канада

Ця канадська провінція робить гарну пропозицію новоспеченим випускникам, які не чітко уявляють подальше життя та кар'єру. Єдина умова: вони випустилися не раніше 2010 року. Влада сплачує $20 тисяч. Для цього вони повинні жити та працювали в місті 7 років.

Автор: depositphotos
 

Ніагарський водоспад, штат Нью-Йорк, США

Нереальною видається пропозиція жити в одному з найкрасивіших місць планети — біля Ніагарського водоспаду. Однак уряд виділяє випускникам університетів по $7 тис. Молодих спеціалістів заохочують влаштовуватися на роботу на місцеві підприємства неподалік від водоспаду на два роки.

Автор: depositphotos
 

Понга, Астурія, Іспанія

Це селище на заповідній території північно-східної частини Іспанії. Воно одне з найдавніших в країні. Аби залучити молоде населення та оживити місцеву економіку, уряд пропонує €3 тисячі кожній сімейній парі, яка переїде туди жити. В якості бонусу існують виплати в €3 тисячі за кожну народжену дитину.

Автор: depositphotos
 

Утрехт, Нідерланди

Нідерланди відомі всьому світові соціальними експериментами. Один з них: як буде впливати фінансова підтримка в $1 тисячу на кожного мешканця міста.

Автор: depositphotos
 

Кертіс, Небраска, США

Американське містечко Кертіс пропонує безкоштовну землю для зведення будинку в обмін на гарну ідею та участь в розвитку місцевої інфраструктури та культури.

Автор: wikipedia
 
Зараз ви читаєте новину «7 міст, за проживання у яких доплачують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1199
Голосування Що змушує вас думати про еміграцію?
  • Низькі заробітки
  • Імпотенція політичної еліти
  • Війна
  • Відсутність перспектив особистого і професійного розвитку
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути