Ексклюзиви
вівторок, 27 грудня 2016 09:44

ТОП-5 найромантичніших весіль атовців 2016 року
5

У зоні проведення АТО серед напружених військових буднів трапляється справжнє кохання. Gazeta.ua пропонує пригадати найромантичніші весілля військових.

29 лютого киянка 27-річна Олена Стаднік вийшла заміж за 22-річного Василя Стефурака із села Топорівці Городенського району на Івано-Франківщині. Розписалися молодята у місті Нетішин на Хмельниччині. Познайомилися Олена й Василь на Майдані. Обоє були в 38-й сотні. Потім Василь поїхав у зону АТО у складі батальйону "Київська Русь-2", а жінка стала волонтером. Возила бійцям продукти й речі, аби бути ближче до коханого. Освідчувався Василь двічі. Перший раз — як вийшов із оточення в Дебальцевому. Подарував квіти, і забув сказати, що то була пропозиція одружитися. Вдруге освідчився на Святого Миколая торік у грудні. Подарував обручку зі смарагдом і маленькими діамантами. Пара уже виховує сина Олега, 4 місяці.

 

40-річний Сергій Ющенко з села Уздиця Глухівського району Сумщини 4 серпня побрався у Львівському військово-­медичному шпиталі з Катериною. Сергій — розвідник 24-ї механізованої бригади. В армію пішов добровольцем. 8 травня під час бойового завдання біля села Кримське на Луганщині підірвався на розтяжці. Від поранення паралізувало ноги. Катерина родом із Луганщини, де й познайомилися. Дружба переросла у кохання. Приїхала до чоловіка одразу після поранення. Весілля у шпиталі їм організували волонтери. Пара мріє, аби Сергій скоріше став на ноги. Мріють про свій будинок та народження дітей.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боєць зустрів свою долю на війні

Боєць 80 окремої десантно-штурмової бригади 23-річний Анатолій Устимюк та студентка 20-річна Катерина Фіц одружилися 2 жовтня. Весілля святкували 3 дні. Для того орендували банкетну залу у місті Камінь-Каширський на Волині. Запросили понад 250 гостей: усіх родичів та друзів. Пара познайомилася ще 6 років тому. Через два роки почали зустрічатися. Та про весілля не думали, поки у 2014 році Анатолій не поїхав на схід. Там під Слов'янськом отримав важке поранення. Довго лікувався. Як одужав — зробив дівчині пропозицію Зараз пара облаштовує власне жило у Камінь-Каширському. Анатолій хоче закінчити реабілітацію і влаштуватися на роботу. Катерина — навчається на 2 курсі філологічного факультету Переяслав-Хмельницького педагогічного університету.

 


20 жовтня в церкві Святої Покрови у Романовому Селі на Тернопільщині 24-річна Анаста­сія Цебринська обвінчалася з 28-річним Юрієм Самойленком із міста Обухів на Київщині. Розписалася пара ще 21 червня. Познайомилися влітку 2014 року перед поїздкою в зону АТО. Зустрічатися пара почала в місті Щастя на Луганщині. Обоє воювали у складі батальйону спеціального призначення "Золоті ворота". На Донбасі Анастасія та Юрій були півроку. Наречені винаймають житло в Обухові. Юрій улітку закінчив Університет оборони в Києві. Звільнився з полку, планує вступати до лав Збройних сил. Анастасія навчається на другому курсі столичної Академії внутрішніх справ.

 


20-річна Дарія Величко з Хотинщини та 22-річний Роман Сойма із Закарпаття одружилися 30 жовтня у старовинній Хотинській фортеці у Чернівецькій області. Обоє контрактники, служать у 8 окремій гірсько-штурмовій бригаді. Зі своїм майбутнім чоловіком Дарина познайомилася у поїзді під час переїзду військової частини на полігон. У Романа, командира підрозділу снайперів уже були за плечами бої у Луганському аеропорту, поблизу Щастя та Станиці Луганської. Зустрічались вони усього кілька місяців. Одружитися Роман запропонував дівчині телефоном, коли їхні позиції накривали з мінометів. Після медового місяця молодята повернулися у розпорядження своїх підрозділів. Служитимуть до перемоги.

 
Київські волонтери допомогли організувати весілля 26-річному бійцю АТО Євгену Редьку та його обраниці Юлії. Чоловік служив у 3 окремому мотопіхотному батальйоні "Хортиця", був сапером. Отримав важке поранення на Донбасі, коли намагався знешкодити протитанкову міну.
Зараз ви читаєте новину «ТОП-5 найромантичніших весіль атовців 2016 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути