неділя, 06 березня 2016 17:22

Боєць та волонтерка побралися 29 лютого
7

Весілля відсвяткували боєць батальйону "Київська Русь-2" 22-річний Василь Стефурак та волонтерка Олена Стаднік, 27 років. Наречений родом із Топорівців Городенського району Івано-Франківської області. Наречена із Києва. Розписалися молодята 29 лютого у Нетішині на Хмельниччині. Кажуть, це особливий день, тому варто було його використати. Річниці весілля планують святкувати 28 лютого та 1 березня.

"Ми познайомились на Майдані. Разом були у 38 сотні імені Устима Голоднюка. Саме тоді між нами виникла симпатія. Новий рік ми зустрічали разом. Потім зав'язалися стосунки. У серпні 2014 року Василько поїхав до АТО. А я почала волонтерити. Працювала журналістом одного з видань, їздила на Схід. Описувала події і відвозила хлопцям усе необхідне", - згадує наречена.

Пропозицію одружитися Василь робив двічі.

"Коли вийшов із Дебальцівського котла - подарував мені букет блакитних квітів. Сказав — пасують до кольору моїх очей. Виявляється, це була перша пропозиція, але він забув мені сказати. Другий раз освідчився у День Святого Миколая. Подарував каблучку із зеленим смарагдом та маленькими діамантами, як у принцеси. Я одразу погодилася, бо кохаю його щиро за сміливість та доброту", - каже Олена.

На церемонію розпису наречений одягнув військовий однострій. Наречена — коротку блакитну сукню із мереживом, замість фати — діадема. На весілля приїхали найближчі друзі та рідня. Перед святкуванням відвідали на цвинтарі у Збаражі загиблого на Майдані сотника — Устима Голоднюка.

Зараз пара мешкає у Львові. Василь — курсант Львівської академії сухопутних військ. Олену рекомендували в атестаційну комісію при МВС.

Зараз ви читаєте новину «Боєць та волонтерка побралися 29 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути