середа, 26 жовтня 2016 00:53

Понад 250 гостей три дні гуляли на весіллі
6

Фото: із сімейного архіву молодят

Боєць 80 окремої десантно-штурмової бригади 23-річний Анатолій Устимюк та студентка 20-річна Катерина Фіц весілля святкували 3 дні. Для того орендували банкетну залу у місті Камінь-Каширський на Волині. Запросили понад 250 гостей, усіх родичів та друзів.

Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіли молодята.

Анатолій із села Раків Ліс, Катерина — із Нуйно Камінь-Каширського району. Познайомилися у райцентрі у 2010 році. Зустрічатися почали за 2 роки, коли Катерина подзвонила привітати хлопця із Днем народження.

"Катя чекала, поки служив у армії. 8 березня 2014 року поїхав на Схід. Одразу потрапив у пекло під Слов'янськом. Зідзвонюватися щодня не було можливості, тому раділи навіть слову, почутому одне від одного. За 2 тижні отримав у бою поранення — осколок потрапив у ліве стегно. Мене відправили по шпиталях — Ізюм, Харків, Київ. У столиці пробув аж до початку серпня. Мав купу операцій, та рятувати ногу потрібно було за кордоном. На лікування до Парижа відправили волонтери. Кохана завжди була поряд", - пригадує Анатолій.

Освідчився Катерині у колі сім'ї 29 травня. Подарував обручку і білі троянди. У той же день розписалися.

"Пишно святкувати тоді не було можливості. Весілля влаштували 2 жовтня. У райцентрі орендували банкетну залу. Запросили усіх родичів та друзів. Гуляли три дні поспіль. Гості розходилися за північ", - додає чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пара втретє одружилася на фронті

Зараз пара облаштовує власне жило у Камінь-Каширському. Анатолій хоче закінчити реабілітацію і влаштуватися на роботу. Катерина — навчається на 2 курсі філологічного факультету Переяслав-Хмельницького педагогічного університету.

20 жовтня у Романовому Селі Збаразького району на Тернопільщині у церкві Святої Покрови обвінчалися 24-річна Настя та 28-річний Юрій Самойленки. Весілля святкували удруге. Перше було 21 червня, коли пара розписалася у РАЦСі.

Зараз ви читаєте новину «Понад 250 гостей три дні гуляли на весіллі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути