понеділок, 24 жовтня 2016 22:37

Пара втретє одружилася на фронті

Пара втретє одружилася на фронті

Бійці 54-ї бригади Віка та Андрій одружилися втретє у Бахмуті на Донеччині. Реєструвати шлюб молодята приїхали з передової, туди ж вирушили одразу ж після церемонії, передає "5 канал".

Пара одружилася втретє. Перед тим двічі розлучалася: вперше через сварки, вдруге - коли Андрій пішов воювати.

Церемонія відбулася у Бахмутському РАЦСі. Наречені прийшли у камуфляжі. Андрій, як колишній десантник, у блакитному береті. До шлюбу пішов просто з наряду.

"О 5-й ранку мене підняли на чергування. Андрій з опівночі до 7-ї ранку стояв на позиції, повернувся зі зміни втомлений", - каже наречена.

Попри те, що під вінець йдуть не вперше, зізнаються, що трошки хвилюються. Підтримати пару приїхали бойові побратими. Вони ж – і свідки на весіллі.

Після взаємного "так", наречених оголосили чоловіком та дружиною. Не забули і про подарунки. Молодій – торт, молодому – гарбуза. Далі без гучних святкувань. Бо у батальйоні "сухий закон". Кажуть, після війни відсвяткують. Приїхати на весілля не зміг найстарший син пари. Він нині на позиціях неподалік Донецького аеропорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молодята святкували весілля двічі

Віка та Андрій познайомилися 20 років тому. Одружилися. І встигли двічі розлучитися. Андрій – росіянин, закінчив військовий виш у Санкт-Петербурзі. У Чеченському конфлікті воював на боці федералів. Проте Україна давно стала рідною країною. Тут чоловік зустрів майбутню дружину, з якою народили четверо дітей і вдочерили дівчинку. Жінка вирішила також іти воювати разом за Андрієм.

Зараз ви читаєте новину «Пара втретє одружилася на фронті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути