На конкурсі зі швидкісного поїдання вареників 25-річний викладач математики зі Львова Тарас Дзюба та 26-річний співробітник Державної служби охорони Володимир Прокопенко подужали 100 вареників із картоплею за 5 хвилин 38 секунд.
Відбірний тур міжнародного чемпіонату зі швидкісного поїдання вареників проходив у клубі "Міленіум". Кожен із чотирьох його учасників мав власну миску з варениками, які були засмачені сметаною та маслом. Поруч поставили пляшку мінералки, щоб запивати.
— На фестивалі української культури в Нью-Йорку моїм друзям так сподобалися вареники, що довелося ліпити їх кілька разів. Тоді ж вирішили організувати чемпіонат в Україні, — розповів продюсер конкурсу Алекс Гудмахер, 50 років.
Оскільки Дзюба та Прокопенко з"їли вареники одночасно, вони разом представлятимуть Львів у півфiналі чемпіонату, який відбуватиметься у Києві.












Коментарі