четвер, 06 вересня 2007 07:04

Воронцов загинув через ревнощі

Уночі 27 серпня житель Калуша Івано-Франківської області Сергій Воронцов, 24 роки, зірвався з вікна шостого поверху. Чоловік намагався залізти до квартири залицяльника колишньої коханої.

Наприкінці липня Сергій повернувся до Калуша з Росії, де відбував покарання за злочини, скоєні на території сусідньої держави. Воронцов — сирота, оселився в рідної тітки.

До в"язниці в чоловіка була дівчина. Після повернення на батьківщину, спробував відновити з нею стосунки. Вона не відповідала йому взаємністю. Коли домагання залицяльника їй набридли, повідомила, що піде до іншого. Воронцова переповнили ревнощі. Сергій вирішив з"ясувати стосунки. Чимало випивши,  подався шукати дівчину. Удома не застав, тому попрямував до будинку її нового кавалера.

— Із вікна сходової клітки на шостому поверсі дев"ятиповерхівки він спробував дотягнутися до відчиненого вікна квартири, — розповідають у слідчому відділі міської міліції. — Та втратив рівновагу й полетів униз.

Сергій ударився об дах під"їзду й упав на клумбу під будинком. Перехожі викликали "швидку". Лікарі зафіксували смерть — травми виявилися несумісними з життям.

Зараз ви читаєте новину «Воронцов загинув через ревнощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути