пʼятниця, 24 жовтня 2008 07:06

Володимир Харченко вилетів із автобуса

У четвер після уроків 14-річний Володимир Харченко їхав додому в село Микитичі із Володимира-Волинського на Волині. Сів на рейсовий автобус ПАЗ. Вільних місць не було. Хлопець стояв у кінці салону, спираючися спиною на задні двері.

На автотрасі між селами Селезки та Білин двері відчинилися й Володимир випав на асфальт. Тієї миті швидкість автобуса  перевищувала 70 км/год. Водій зупинився. Пасажири викликали "швидку".

— У пацієнта черепно-мозкова травма, зламана рука та численні забої, — кажуть травматологи Володимир-Волинської міської лікарні.

Запевняють, хлопець не залишиться інвалідом.

47-річний водій автобуса Володимир винуватить потерпілого. Мовляв, підліток видавив спиною розсувні двері, які напередодні відремонтували.

— Експерти з"ясують вину кожного. Маємо претензії до водія. Він не дочекався міліціонерів, а повіз пасажирів далі до села Білин, — розповідає начальник міськвідділу Державтоінспекції Микола Нестерук, 40 років.

Після пригоди автобус поставили на штраф майданчик ДАІ. Слідство проводить технічні експертизи. Якщо водія визнають винним у халатності, його судитимуть за ненавмисне нанесення каліцтв.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Харченко вилетів із автобуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути