середа, 01 серпня 2007 07:02

Войтюка покусав сусідський кіт

26-річний Василь Войтюк із Рівного четвертий тиждень лікується після укусу сусідського кота. Місяць тому Войтюк зайшов до знайомих. Поки господарі накривали на стіл, гість забавлявся з домашнім котом.

 — Мурчик ухопив мою праву руку лапами і як вгризе! — згадує чоловік. — Долоню біля вказівного пальця мало не прокусив! Ледве відтягли тваринку! До ранку рука по лікоть набрякла.

Ветеринарна служба небезпечної інфекції у тварини не виявила. Чоловікові зробили щеплення від правця, виписали антибіотики та відпустили додому. Рана дуже повільно гоїться. Василь змушений був відмовитися від заробітків у столиці.

— Щороку майже трьох тисяч мешканців області кусають різноманітні тварини. П"ятистам із них доводиться проводити профілактичне лікування, — розповідає 51-річна Валентина Томицька, лікар обласної санітарно-епідеміологічної станції. — Найчастіше нападають хворі на сказ лисиці — понад половина всіх випадків, і коти — майже третина. Рідше кусають собаки, куниці, борсуки.

Василь Войтюк працює будівельником. Із 21-річною Надією виховує дворічного сина Максима.

Зараз ви читаєте новину «Войтюка покусав сусідський кіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути