четвер, 24 вересня 2009 18:27

Водій гасив маршрутку двома вогнегасниками

О 6.40 на вул. Перемоги в спальному районі Ужгорода загорілося маршрутне таксі N19. За 10 хв. вогонь знищив автомобіль "газель".

— Чоловік їхав в АТП, аби перевірити машину перед виїздом на маршрут. Відчув запах горілого і зупинився на узбіччі. Відкрив капот і побачив, що з моторного відсіку клубами валить дим, — каже 31-річний Федір Філіп з обласного Міністерства надзвичайних ситуацій.

Водій Юрій, 54 роки, зірвав клеми з акумулятора, побіг за вогнегасником.

— Як забіг у салон, то побачив, що вже горить панель приладів, — продовжує Філіп. — Хтось з очевидців викликав пожежних. Чоловік за цей час використав два вогнегасники, але полум"я за кілька хвилин знищило машину. Фахівці припускають, пожежа виникла через коротке замикання проводки. Водій від вогню не постраждав.

На початку вересня в місті Мукачеве Закарпатської області на стоянці згорів рейсовий пасажирський автобус ПАЗ-3205. Водій отримав опіки третього ступеня тяжкості. У травні у Львові вигоріло маршрутне таксі N 85. Шофер встиг випустити пасажирів. Маршрутка загорілася через коротке замикання електромережі.

Зараз ви читаєте новину «Водій гасив маршрутку двома вогнегасниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути