Ексклюзиви
пʼятниця, 11 липня 2008 07:08

"Віктар" — вісім років у гармонії з природою

 

Із природного джерела в селі Бережани, неподалік від Львова, почалася велика справа. Спочатку вода цього джерела пройшла всі етапи перевірок, а потім — у 2000 році, вперше потрапила до українського споживача. Це була мінеральна природна вода "Гірська кришталева". Саме з неї почалася історія компанії "Віктар" — компанії, що обійшлася без жодних інвестицій та стала еталоном українського чистого успіху.

Цього року компанія "Віктар" святкує восьмиріччя — і, не дивлячись на вік, досягнення компанії високі. Вода, що розливається на підприємстві ТзОВ "Віктар", отримала визнання і професіоналів, і споживачів. Зараз продукція "Віктар" постачається у 14 областей України, мінеральну воду  "Гірська кришталева" свого часу закуповували для дитячого табору "Артек" та поставляли до президентського столу. До того ж саме ця вода стала лауреатом численних нагород. Назвемо дві наймасштабніші — перемога в загальнонаціональному конкурсі "Вища проба" та Золота медаль і Кубок "За вищу якість" на міжнародній виставці індустрії напоїв ALKO+SOFT-2007.

Разом з "Гірською кришталевою" у повному складі стартувала і Солодка родина напоїв "Віктар" — справжня радість для маленьких ласунів. Адже в складі напоїв — унікальне багатство природного джерела та кальцій, особливо необхідний у дитячому віці. А смак Солодкої родини "Віктар" ідеально підходить вередливим малюкам. Тож це справді родинні напої — для здоров"я і малих, і дорослих.

Ну а зараз — зазирнемо за лаштунки і дізнаємося невеликі таємниці такого успіху за 8 років. Передусім, особливість продукції "Віктар" — в унікальному самовиливному джерелі, що, протікаючи через шари вапнякових порід, по суті вже продукує чисту природну воду. Врахувавши цю особливість, а також високі оцінки експертів контролюючих служб, керівництво компанії вирішило зберегти натуральні та надзвичайно корисні властивості природної води. Саме тому на заводі, збудованому неподалік від бережанського джерела, розлив води відбувається без надмірної фільтрації. Вода просто очищається від часточок гірських порід, газується і, збагачена мінеральним елементами, потрапляє до нас. Одним словом, усе геніальне просте.

Разом з тим вода проходить численні етапи контролю фізико-хімічного та біологічного складу. На підприємстві постійно працює акредитована лабораторія якості. За словами начальника лабораторії Оксани Божедарник, контролюється кожна партія, що поступає у продаж: "Ми перевіряємо все — і якість упаковки, і склад води. Помітивши, що її цілющі властивості незмінні, постійно залишаються на високому рівні, ми вирішили не втручатися в природні процеси і не додавати до води нічого. Адже сама природа створює ідеальний продукт".

До того ж "Гірську кришталеву" (сильно газовану та негазовану) кожен рік перевіряє Одеський інститут курортології та медреабілітації при МОЗ України. контролюючі перевірки здійснюють й інші уповноважені органи. І варто зауважити, компанія "Віктар" може пишатися бездоганною репутацією свого продукту.

Якщо говорити мовою професіоналів, то вода, що витікає з бережанського джерела, — рідкісна в Україні гідрокарбонатнокальцієва. Її склад та смак створені не лише завдяки нашаруванням багатих на мінерали ґрунтів, а й фаховим та відповідальним підходом керівництва компанії ТзОВ "Віктар". Адже спеціальне обладнання, постійний контроль якості та професіоналізм дозволяють зберегти цінний вміст джерельного багатства, даруючи споживачам ковток натурального смаку та природної свіжості.

Саме тому продукція, що виробляється на підприємстві "Віктар", користується неабияким попитом серед споживачів — людям подобається м"який смак води і не менш м"яка, доступна ціна. Враховуючи це, компанія вирішила розширити виробництво та зайняти нові ніші. На початку 2008 року у світ вийшов новий продукт — ТМ "Фруктуна". Її особливість — в унікальному поєднанні соку та природної, джерельної води. А це означає — соковитий мікс вітамінів та мінеральних речовин, створений для фруктової насолоди та міцного здоров"я.

Що ж — уже вісім років понад 200 спеціалістів віддано та ретельно працюють над тим, щоб дарувати нам джерельні скарби. І поки компанія "Віктар" будує нові стратегічні плани та готує для нас смачні сюрпризи, ми вже маємо нагоду насолоджуватися дарами природи. Мінеральні та фруктові напої "Віктар", сповнені вітамінами та необхідними кожному мікроелементами, підвищують тонус організму, збадьорюють та дарують енергію справжнього успіху. А сила та кришталева чистота природного джерела надихають та сповнюють ентузіазмом. Саме тому найкращий початок нового дня — цілющий напій від компанії "Віктар".

Зараз ви читаєте новину «"Віктар" — вісім років у гармонії з природою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути