Ексклюзиви
вівторок, 25 вересня 2007 07:06

Юрій Козачук, Олена Ярощук та Людмила Пучко поверталися з мітингу

У ніч на 22 вересня на лісовій дорозі між райцентрами Ківерці та Рожище Волинської області легковик "дачія" злетів у триметровий кювет і врізався в дерево. Водій Юрій Козачук, 44 роки, і пасажири Олена Ярощук, 46 років, та 32-річна Людмила Пучко загинули на місці аварії.

Іномарку знайшли на світанку випадкові водії. Побите авто лежало догори колесами в зарослому кущами кюветі. Від удару водія викинуло крізь лобове скло. Його тіло знайшли за 20 м у лісі. Мертвих жінок довелося вирізати автогеном зі сплющеної кабіни. На автотрасі залишився 40-метровий гальмівний слід.

— На крутому повороті автомобіль на великій швидкості викинуло на узбіччя, вдарило дахом об дерево й закинуло в кювет, — розповідає старший інспектор обласного ДАІ Сергій Комаревський.

Водій Юрій Козачук працював керівником апарату Рожищенської райдержадміністрації. Разом із начальником відділення райсоцзабезу Оленою Ярощук і вчителем Рожищенської школи Людмилою Пучко поверталися додому з передвиборного мітингу в Ківерцях лідера блоку "Наша Україна — Народна самооборона" Юрія Луценка. Експерти припускають, що аварія сталася близько опівночі.

У кожного із загиблих залишилося по двоє дітей.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Козачук, Олена Ярощук та Людмила Пучко поверталися з мітингу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути