Ексклюзиви
пʼятниця, 29 лютого 2008 07:08

Тринадцять авто знайшли на подвір"ї Пущаків

25 лютого працівники Державтоінспекції та спецпідрозділу "Кобра" у дворі 24-річного Миколи Пущака в селі Сокільники Пустомитівського району Львівської області виявили тринадцять автомобілів "мерседес".

Десять машин стояли розібраними, а на трьох механічним способом були вирізані ідентифікаційні номери кузовів. Правоохоронці знайшли також частину кузова, який значиться в розшуку у львівському управлінні ДАІ. Микола представився  підприємцем. Жодних документів на автомобілі не мав.

— Тому працівники ДАІ зробити висновок, що на територію України машини потрапили контрабандним шляхом, — пояснює Андрій Козлов із центру громадських зв"язків обласної міліції.

У Сокільниках селяни подейкують, що Микола розбирав авто на запчастини разом зі своїм братом 22-річним Романом. Обидва Пущаки неодружені, проживають у селі з батьками.

З 25 лютого на території Львівської області розпочалася операція "Автомобіль". До Львова з Івано-Франківська прибули п"ять бригад державтоінспекторів та три — спецпідрозділу "Кобра". На станції технічного обслуговування у Львові вони  затримали "BMW X-5" з київськими номерами. Машина була в базі даних розшуку Інтерполу з 2004 року. Авто відправили на арештмайданчик.

Зараз ви читаєте новину «Тринадцять авто знайшли на подвір"ї Пущаків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути