Ексклюзиви
понеділок, 30 квітня 2007 07:07

Шестирічна дитина випала з балкона

6-річна Галинка Сидоренко випала з балкона останнього поверху п"ятиповерхового житлового будинку в місті Новодністровськ Чернівецької області. Медикам Сокирянської центральної райлікарні не вдалося врятувати життя дитині.

— Це нещасний випадок, — розповідає начальник ЦГЗ обласного управління міліції В"ячеслав Хабайло. — О пів на п"яту ранку мати залишила дитину саму у квартирі. Мала прокинулося і почало розгублено шукати матір. Вийшла на балкон, перехилилася і полетіла вниз.

Дитина впала на дах ресторану "Едем" на першому поверсі. Непритомну дівчинку відправили до сокирянської лікарні. У реанімації Галинка померла за 40 хвилин.

— Від больового шоку дівчинка знепритомніла, — каже медсестра реанімаційного відділення Олександра Борзова. — Її привезли із черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, грудної клітки, мозковою комою і травматичним шоком. Із нього маля так і не видряпалася.

Зараз ви читаєте новину «Шестирічна дитина випала з балкона ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути