четвер, 07 травня 2009 20:12

Рівненські скутери дешевші від імпортних на 500 гривень

Автор: фото: Олена ВЛАСОВА
  Продавець салону ”Патріот” у Рівному Олександр Панчук показує скутер ”Статус” за 8300 гривень. Максимальна швидкість моторолера — 110 кілометрів за годину
Продавець салону ”Патріот” у Рівному Олександр Панчук показує скутер ”Статус” за 8300 гривень. Максимальна швидкість моторолера — 110 кілометрів за годину

Радіотехнічний завод у Рівному вперше в Україні почав випуск власної лінії моторолерів. Запчастини для скутерів привозять із Китаю, а двигуни ставлять японські.

Нові скутери продають у салоні "Патріот", що поряд із заводом. Тут діє і сервісний центр.

— Навіть не очікували такого успіху, — зізнається 30-річний продавець Олександр Панчук. — У нас купують і місцеві, й водії з сусідніх областей — Хмельниччини, Тернопільщини. Були й двоє білорусів, які випадково дізналися, що у Рівному збирають свої скутери.

У сусідніх Росії та Білорусі такої техніки не випускають.

— Перед тим як почати цю справу, ми вивчили ринок, — розповів на відкритті салону керівник товариства "Енергоінвест" Юрій Бойко. У жовтні 2007 року він придбав контрольний пакет акцій радіозаводу. — З"ясувалося, що торік в Україну  ввезли з Китаю 530 тисяч мототехніки.

Рівненські скутери дешевші на 400–500 грн від імпортних. На заводі поки що зібрали пробну партію, а згодом планують розширити виробництво до 4400 моторолерів щомісяця.

У "Патріоті" продають 28 різних моделей з об"ємом двигуна 0,49, 125 і 150 "кубів". Дають гарантію на рік.

Найпотужніші скутери "Кроун" та "Статус" розганяються до 100 км/год. Вони коштують 7,5 тис. грн. На 100 км витрачають 3–3,5 л палива.

У салоні дозволяють випробувати скутер.

— Клієнт залишає нам якийсь документ, а сам може проїхатися по двору, — каже Олександр Панчук. — Як правило, одразу після тест-драйву витягають гаманець.

Зараз ви читаєте новину «Рівненські скутери дешевші від імпортних на 500 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути