Ексклюзиви
четвер, 21 квітня 2011 17:36

Олена Браницька скуповується за кордоном та в Одесі
5

Олена Браницька, 20 років

Співвласниця творчої студії "Зе фейм"

Третьокурсниця Львівського університету ім. Франка, навчається на факультеті міжнародних відносин. Неодноразова переможниця всеукраїнських і модельних конкурсів. Її параметри — 89-64-94.

— Мій тато — підприємець, мама — домогосподарка, — розповідає Олена. Вона в джинсах, у туфлях на невисоких підборах і хутряній безрукавці. Волосся зачесане назад. — Батьки не давали мені грошей на бізнес. Кошти вклали дві мої подруги, а я — досвід. Із дитинства займалася в модельних студіях. Викладаю майстерність дефіле для майбутніх моделей від 6 років. Навчання коштує 250 гривень на місяць.

Я висока, маю 1,76 метра. Не проти, коли чоловік буде нижчий за мене. Аби його це влаштовувало. Те, що красивій жінці легше знайти чоловіка, — правда. Щоб там хто казав — чоловіки клюють на красу. Але проблема в тому, що вони переважно легковажні, самовпевнені. Розумні й надійні обирають жінку не за вроду. Придивляються до її поведінки, захоплень.

Улітку відпочиває в Туреччині, Чорногорії. Узимку їздить у Карпати на лижі.

— Щомісяця ходжу в салон краси, але без фанатизму. Відвідую басейн, тренажерну залу. Маю багато одягу, ціную модні бренди. Скуповуюся за кордоном та в Одесі. Найдорожча річ у моїй шафі — шуба із норки та бобра за 7 тисяч гривень.

У жіночу дружбу вірю, але не думаю, що вона сильна. Коли в дівчини з'являється коханий — подруга одразу на задній план відходить.

Олеся Киричук, 30 років

Переможниця програми "Шанс", співачка у стилі поп-рок, стоматолог у клініці "Емілія" в центрі міста

Навчалася у Львівському медичному університеті ім. Данила Галицького.

— Коли закінчую роботу в клініці, одразу йду займатися співами чи танцями — до 22.00. Зараз готуюся до концерту. 21 травня виступаю у Львівській філармонії, на вечорі, присвяченому Анатолію Кос-Анатольському.

Єдина донька у родині, живе з батьками у Львові. Власного автомобіля не має.

— У мене прекрасна родина, батьки в усьому підтримують і одне одного, і мене. Мені б хотілося, щоб і в моїй майбутній сім'ї було так само. Аби мій чоловік був схожий на тата — розумний, цікавий, книг багато читав, постійно вдосконалював себе. А головне — реалізував себе як особистість.

Зовнішність для мене не має значення. Коли мені було 20, я відпочивала з друзями в кафе. До нашої компанії приєднався якийсь хлопець — рудуватий, із червоним обличчям, одяг пошарпаний. Мені чомусь неприємно було навіть сидіти поряд із ним. Одразу пішла. А через два тижні поїхала в Карпати з друзями, і цей хлопчина виявився в нашій компанії. Діватися було нікуди. Але після 20 хвилин спілкування, я закохалася в нього. Що саме він мені говорив — не скажу, але це справило на мене неймовірне враження. Це було моє найбільше юнацьке кохання. На жаль, дороги наші розійшлися. У кожного були свої цілі в житті.

Олеся віддає перевагу зручному одягу — джинси, невисокі підбори. Серед сценічних костюмів багато суконь для кабаре-шоу.

— Прихильників маю багато, — каже. — На вулицях впізнають, просять автограф. Співаю переважно на корпоративах, шоу-програмах, концертах до Дня міста. У нічному клубі "Спліт"виступаю на постійній основі.

Олександра Когут, 23 роки

Чемпіонка світу з вільної боротьби 2010 року

Виступає у ваговій категорії до 51 кг. Цього року закінчує магістратуру у Львівському національному аграрному університеті, спеціальність — екологія.

Живе з матір'ю у Львові. Приходить на зустріч у вузьких джинсах, лакованих туфлях на високих підборах, русяве волосся забране у хвіст.

— Після минулорічної перемоги нічого в житті не змінилося. Надалі багато тренуюся, моя мрія та мета — Олімпійські ігри, перемога. Займаюся 4 години на день — по 2 вранці та ввечері. В їжі себе не обмежую, люблю солодке, морозиво. Коли зганяю вагу до змагань — подвоюю тренування. Ефективна "східна дієта". Розрахована на 10 днів, втратити можна 5 кілограмів. Денний раціон поділений на п'ять прийомів їжі. Перший — о 8.00, останній — о 20.00. Зранку можна пити каву чи чай зі шматочком цукру, об 11.00 — варене яйце, чорнослив, курага. Пообідати вареним нежирним м'ясом, овочевим салатом, яблуком. За 3 години перекусити шматочком сиру, апельсином. На вечерю випити кефір. Щоб мати пружний живіт, треба зранку качати прес — почати з 10 разів, щодня збільшувати навантаження. Найпростіший варіант мати гарну фізичну форму — ходьба. Я рідко їжджу в транспорті, намагаюся всюди ходити пішки.

Мені подобаються спортивні чоловіки, із гарним тілом. Іду вулицею, бачу — худий або, навпаки, повний хлопець. Думаю, невже не можна в зал піти позайматися?

Отримую непогану зарплату від Національного спортивного комітету. Відпочиваю з друзями на природі, ходжу на дискотеки в нічні клуби Львова.

Дуже багато часу приділяю племіннику – сину сестри Маріанни Бавдик. Вона є моїм тренером. Її синочок ще зовсім маленький. Гуляю, читаю йому казки. Люблю дітей, скільки хочу мати – ще не думала. Скільки Бог дасть.

Юлія Скоп, 29 років

Керівник родинної галереї "Львів-арт"

Закінчила львівську Академію мистецтв, факультет — дизайн одягу. Живе з батьками в квартирі в центрі Львова.

— Знайома з багатьма творчими людьми. Знаю точно — не хочу мати за чоловіка художника. Вони чутливі, емоційні, ніжні, у них цікавий внутрішній світ, але вони ненадійні. Наскільки захоплені мистецтвом, що забувають про все на світі — дружину, забезпечення сім'ї. Щоб жити із митцем, потрібно бути гнучкою, турботливою, самій заробляти гроші. Або також бути повністю відданою мистецтву. Тоді буде повне розуміння. Я знаю такі сім'ї. В їх стосунках ідилія. Але постійні матеріальні проблеми витримати важко.

Шлюб — це втрата незалежності, можна забути про самореалізацію. Але заради сімейного щастя готова до цього. Смак на чоловіків у мене змінюється. У 20 років подобалися високі, спортивні й чорняві, трохи пізніше — творчі особистості, з жіночними рисами обличчям. Зараз почали подобатися серйозні чоловіки, з життєвим досвідом.

Я за здоровий спосіб життя — їм лише легку, корисну їжу, займаюся спортом — трохи бігаю, піші прогулянки. Зовсім не вживаю алкоголь.

Коли закохаюся – то дуже вірна і віддана. Такого вимагаю від своєї половинки. Зради не пробачу. Я не вередлива, хіба може занадто емоційна. Хочу зустріти темпераментного чоловіка, із сильним характером, який би був для мене авторитетом. Такого я би слухалася в усьому.

У вільний час Юлія малює, моделює одяг, подорожує. Бавиться в комп'ютерні ігри. Каже, це розвиває логіку.

Олена Сосновська, 25 років

Головний спеціаліст департаменту з персоналу "Укрсоцбанку" у Львівській області

Має дві вищі освіти: прикладна лінгвістика та фінанси. Родом із райцентру Буськ. У Львові орендує квартиру.

Зустрічаємося під час обідньої перерви. Олена вдягнена в класичну чорну спідницю, темну блузку, туфлі на невисоких підборах. У неї довге чорне волосся, мінімум макіяжу.

— Я звикла добиватися всього сама. Мені ніхто не допомагав ні з навчанням, ані з кар'єрою. На роботу намагаюся прийти раніше — о восьмій ранку вже на місці. Добираюся маршруткою, у цей час вона напівпорожня. Маю годину, аби перевірити електронну пошту, відповісти на листи. А з 9.00 починається повноцінний робочий день — зустрічі з охочими працювати в нашому банку, наради. На співбесіду приходять молоді чоловіки. Але я не сприймаю їх як потенційних кавалерів. По перше, я на роботі, по-друге, вони зазвичай молодші від мене, а мені такі не подобаються.

Увечері займаюся з дітьми — навчаю їх англійської та німецької мови. Зараз учу ще італійську. Вечір у мене розписаний по хвилинах, на особисте залишається мало часу. Це й відлякувало моїх колишніх. Один казав: "Ти постійно зайнята, а я хочу, щоб жінка свій час і увагу приділяла мені".

Перед сном читаю класику, новинки. Захопилася "Втраченим символом" Дена Брауна.

На вихідних люблю готувати, обожнюю різні новинки. Нещодавно зробила салат із консервованого тунця. Треба банку риби, кілька відварних картоплин, яєць, маринований перець, зелені чи чорні оливки та цибуля, маринована в лимонному соку. У глибоку миску шарами викладаємо інгредієнти. Кожен змащуємо майонезом. Прикрашаємо маслинами та зеленню.

Зараз ви читаєте новину «Олена Браницька скуповується за кордоном та в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути