Ексклюзиви
субота, 22 вересня 2007 07:11

Олександрові Пінчуку потяг відбив легеню

Олександр Пінчук, 35-річний житель села Івачкове Здолбунівського району Рівненської області, у середу зранку потрапив під пасажирський потяг Одеса–Ковель. До обіду чоловік помер у лікарні.

— Травми були тяжкі. Ми вже й не сподівалися, що він виживе, — плаче тітка загиблого Ганна Пінчук, 67 років. — Сашко йшов по путях, потяг наїхав на нього ззаду, він навіть не встиг обернутися.

Локомотив ударив Пінчука у спину. Чоловікові відбило легеню, проломило череп і розтрощило кістки таза. Олександр упав, устиг сказати машиністові своє ім"я. У лікарню Пінчука повезли непритомного. До тями він уже не прийшов.

— Сашко був хорошою людиною, але не знайшов свого місця в житті. Його підманювали торгувати наркотиками, але він не схотів, — розказує тітка Ганна. — Родини не створив, жив без дружини й дітей. Незадовго до смерті каявся, що змарнував собі життя.

Після демобілізації Пінчук працював слюсарем на авторемонтному підприємстві. Потім покинув роботу і подався з товаришами на заробітки до Росії. Жив із батьками-пенсіонерами, інколи допомагав сусідам по господарству. Молодша сестра Ірина вийшла заміж у Луцьку.

Зараз ви читаєте новину «Олександрові Пінчуку потяг відбив легеню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути