четвер, 12 лютого 2009 18:01

Найлегше знайти пару для 23–25-річних жінок

Керівнику відділення "Приватбанку" у Львові Катерині Єремеєвій, 23 роки, бракує часу на пошуки обранця.

— Ще в підлітковому віці серйозно зустрічалася з хлопцем. У нас були сильні почуття. Та це заважало особистісному розвитку, — говорить Катерина. — Я з вісімнадцяти років працюю. Тепер робота забирає 97 відсотків мого часу. Додому повертаюся о 9–11 годині вечора. Інколи й до третьої ночі затримуюся.

— У цієї жінки багатий духовний світ. Їй важко знайти партнера, з яким би було цікаво жити, — коментує тренер і консультант Школи креативу та психології Віталій Смерек, 34 роки. — Та вона ще молода. У неї все попереду.

Консультант вважає, що сучасній зайнятій жінці, особливо якій за 30 років, важко знайти чоловіка через небажання виходити заміж.

— Незаміжні бізнес-леді стверджують, що їм не щастить в особистому житті. Нарікають на долю, — роздумує Смерек. — Та проблему треба шукати в собі. Жінки говорять, що мріють про чоловіка, сім"ю. Усередині ж душі не хочуть цього. У багатьох виникає страх перед відповідальністю. Це ж треба опікуватися чоловіком, дітьми. Ці страхи інколи переростають у фобії. І без допомоги психолога не обійтися.

Часто успішним жінкам важко вийти заміж через надмірні амбіції, важкий характер, складну поведінку.

— Бізнес робиться на нервах, — говорить Віталій. — Тому бізнес-леді, як правило, імпульсивні, нервові, збудливі та конфліктні. Вони не шукають кохану людину, а лакея, який би задовольняв їх примітивні потреби.

У жінок-кар"єристок бракує часу для особистого життя. Вони не ходять на вечірки, не подорожують.

— Щодня додому вона повертається о восьмій–десятій годині. І їй вже не до побачень.

Чоловіки надають перевагу ніжним, слабким і безпорадним жінкам.

Психологи кажуть, найлегше знайти чоловіка на роботі, у нічному клубі, через Інтернет і мобільний телефон, шлюбні агенції та в громадському транспорті.

У Львові є 25 нічних клубів. Найпопулярніші — "Метро", "Занзібарклуб", "Лялька", "Міленіум", "Пікассо". В останній вхід коштує 50 грн. Щосуботи тут відпочиває 24-річна львів"янка Ірина Копитко з подружками. Охоронець з"ясовує, чи виповнилося дівчатам 18 років, і пропускає. Усередині немає вільного столика. Біля барної стійки молоді люди п"ють пиво. Келих — 10 грн. Лунає голосна музика.

— Подивися, як тьолки танцюють! — вигукує ді-джей. Дівчата задоволено пищать.

Ірину на повільний танець запрошує хлопець, якого звуть Віктор. Йому 25 років.

— Цілий танець мені наступав на ногу, — сміється дівчина. — Він — із села, та працює у Львові. Казав, у сільському клубі дискотеки кращі.

— Свого номера телефону не дала, він мені не сподобався, — серйознішає Ірина.

23-річна Наталія Балда із села Оброшине Пустомитівського району на Львівщині познайомилася із своїм майбутнім чоловіком Юрієм, 30 років, у страховій компанії "Універсальна". Вона працює спеціалістом з обліку і звітності, Юрій — бухгалтером.

— Щойно на роботу прийшла, одразу помітила знаки уваги з його боку, — розповідає Наталія. — То чайку мені зробить, то кави. Півліта Юра мене персиками годував.

Наталія з Юрієм одружуються.

— Я впевнена, що Юра — надійний, — зізнається. — Адже цілий день разом працюємо. Бачу, який він у щоденному житті.

Львів"янка 29-річна Маргарита шукає партнера через шлюбну агенцію "Сваха". Послуги — платні. На співбесіду треба принести 200 грн, фотографію та паспорт. За розміщення фото на сайті — ще 100 грн. Агенція протягом року шукає кавалера.

— В основному в нас замовники зі Львова, Львівської області. Є з Німеччини, Єгипту та Канади. Але іноземців небагато, — говорить клієнтці директор "Свахи" Ірина Прокопович.

Каже, найлегше знайти пару для 23–25-річних жінок. Зізнається: за два роки існування шлюбної агенції одружень було мало.

Сім кроків до щасливого шлюбу

Поради жінкам дає головний психолог Західноукраїнського центру "Жіночі перспективи" Світлана Бєляєва.

1. Жінка повинна чітко усвідомити, за кого хоче вийти заміж. В уяві змалювати образ чоловіка: його місце роботи, таланти, зовнішність, заможність. Уявний образ матеріалізується.

2. Приділяти увагу чоловікам, з якими цікаво. Погляди жінки на політику, життя, культуру мають збігатися з поглядами чоловіка. Інакше життя перетворюється на "фабрику" матеріального добробуту.

3. Не зважати на вік чоловіка. Звільнитися від стереотипу: жінка повинна бути молодшою за обранця.

4. Уникати чоловіків-лідерів. Партнери мають бути на рівних правах.

5. У присутності чоловіка жінка не повинна критикувати інших. Не допомагати та не радити, доки її про це не попросять. Не виказувати свого роздратування чи незадоволення.

6. Почуватися впевнено та комфортно. Не варто зациклюватися на зовнішності й вазі. Чоловіків ці теми дратують, їм не подобаються закомплексовані жінки.

7. Подалі триматися від чоловіків, від яких тхне алкоголем. Самій дотримуватися здорового способу життя. Не зловживати спиртним та не палити у присутності обранця.

Зараз ви читаєте новину «Найлегше знайти пару для 23–25-річних жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути