четвер, 12 лютого 2009 17:34

На площі Ринок відпочиватиме 10 тисяч фанів

Концепції фанзон до футбольного "Євро-2012" презентували у Львівській міській раді. Їх розробляли студенти кафедри дизайну архітектури університету "Львівська політехніка".

— На кожен матч до Львова приїжджатиме до 480 тисяч уболівальників, з них до 50 тисяч — з-за кордону. Власне, футбол забиратиме тільки 10 відсотків їхнього часу перебування, — пояснює директор департаменту "Євро-2012" Олег Засадний, 43 роки. — Та й потрапити на стадіон зможуть не всі. Фанзони працюватимуть не тільки під час проведення матчів у нашому місті, але й  між ними.

Місця відпочинку вболівальників облаштують на площі Ринок, біля університету імені Івана Франка, перед кінотеатрами ім. Довженка та "Львів", на стадіонах "Юність" і "Україна". 24-річний Юрій Волощак представив концепцію фанзони на площі Ринок.

— Будуть задіяні три сторони площі, крім входу до ратуші, — розповідає він. — Тут зможуть розміститися до 10 тисяч осіб. По кутах встановлять дві сцени з великими екранами. Відпочинкові намети матимуть форму футбольних м"ячів.

У Львові заплановано провести три матчі "Євро-2012".

Зараз ви читаєте новину «На площі Ринок відпочиватиме 10 тисяч фанів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути