четвер, 25 листопада 2010 18:20

Мрії здійснюються!

Людина мріє і тоді вона прагне. А отже, і розвивається. А в теплі осінні дні так приємно полинути далеко-далеко від реальності, у світ найзаповітніших мрій. Мрії обов'язково мають здійснюватися!

У передноворічний період багато компаній проводять різноманітні розіграші та акції, пропонуючи купити якусь кількість товару для участі в них. І Ви, зігріті сподіванням на можливий виграш, збираєте кришечки, відсилаєте без кінця платні СМС і намагаєтеся перевести свою родину на новий вид соку, щоб "дотягнутися до призу". І, здавалося б, це — цілком нормально! Як то кажуть: щоб отримати, обов'язково потрібно вкласти! Щоб стати учасником цих акцій, і вже тим більше виграти, потрібно обов'язково купити певний продукт, а отже, витратити гроші!

Інтернет-аукціон Aukro.ua часто проводить цікаві акції з розіграшем цінних призів, про що розповідають на нашому блозі. Але при цьому ми переконані, шлях до новорічної мрії вистилається аж ніяк не кришечками і вимушеними витратами, а стараннями, творчістю і реальною людською підтримкою. Напередодні Нового, 2011 року, ми вирішили заснувати таку акцію, яка принципово змінить ставлення її учасників до різних конкурсів.

Зараз для всіх користувачів найбільшого в Україні інтернет-аукціону Aukro.ua є унікальна можливість здійснити своє найзаповітніше бажання. Учасникам не потрібно нічого купувати або продавати, не потрібно витрачати кошти та й часу акція багато не відбере.

Все, що потрібно для участі, — розповісти на сторінці Aukro.ua про свою заповітну мрію та отримати голоси на підтримку, що буде формувати рейтинг учасника. Мрія, що набере найбільшу кількість балів, здійсниться за допомогою інтернет-аукціону Aukro.ua. Тобто Aukro здійснить мрію-переможницю!

При цьому слід зауважити, кожен учасник акції може залучати до голосування за себе своїх знайомих,сусідів, друзів та просто небайдужих людей. Щоб віддати свій голос за мрію-конкурсантку потрібно бути лише зареєстрованим користувачем інтернет-аукціону. А реєстрація на Aukro.ua зазвичай займає від 3 до 5 хв, і, звісно, все це — безкоштовно. Найголовніша вимога в конкурсі: кожен голос повинен бути унікальним, тобто один користувач може віддати за ту чи іншу мрію лише один голос, який буде 1 бал.

Призовий фонд акції — 50 тисяч гривень. Саме на таку суму Aukro.ua подарує переможцеві мрію!

Призовий фонд акції — 50 тис. грн. Саме на таку суму Aukro.ua подарує переможцеві мрію! Будь-яке бажання переможця, в межах фізичних можливостей, звичайно, буде виконане!

Тільки уявіть собі, Ви давно мріяли подорожувати! У снах не раз бачили, як прогулюєтеся старими європейськими вуличками або милуєтеся фонтанами, що зачаровують. Просто поділіться своїми мріями, яскраво і привабливо опишіть своє заповітне бажання! І воно може стати реальністю!

А може, Ви — ділова людина, і для роботи Вам просто вщент необхідний сучасний, оснащений усіма технічними новинками мобільний телефон. Розкажіть про це і новенький мобільний може стати Вашим! Або Ви — студент і для того, щоб не зламати зуби об "граніт науки", Вам потрібен потужний комп'ютер! А звідки у "бідного студента" гроші на річ, яка може коштувати до 10 тис. гривень і більше?

Не загубіть свій шанс, проявіть трохи активності та фантазії — опишіть комп'ютер своєї мрії в спеціальній формі на інтернет-аукціоні Aukro.ua і завдяки допомозі своїх друзів і решти користувачів сайта, які проголосують за Вас, модний ПК буде Вашим!

Отже, інтернет-аукціон Aukro.ua не просто пропонує взяти участь в цікавому творчому конкурсі, ми пропонуємо, що називається, "взяти долю у свої руки"!

В акції, яка так і називається "Aukro.ua дарує мрію!" немає місця нагоді! Це не лотерея і не розіграш. Виконання Вашого заповітного бажання буде залежати лише від Вас, Вашої активності і готовності проявити творчий потенціал!

Напишіть про свою мрію так, щоб вона стала близькою і зрозумілою для інших людей. Щоб Ваша мрія стала мрією кожного. І вона здійсниться!

І, що важливо, як показує практика проведення конкурсів та акцій на інтернет-аукціоні, переможцем може бути найпростіший інтернет-користувач, який тільки вчора зареєструвався на Aukro.ua. А значить, ним можете опинитися саме Ви!

Погодьтеся, який же Новий рік без здійснення мрії? І саме Вам до Нового року Aukro.ua подарує перетворення мрії на реальність!

Зараз ви читаєте новину «Мрії здійснюються!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути