пʼятниця, 07 грудня 2007 07:08

Микола Кагавюк зарізав швагра за дрова

У селі Ладинь Любомльського району на Волині 39-річний Микола Кагавюк під час бійки заколов кухонним ножем 33-річного швагра Юрія Вербінського. Родичі не поділили поліно, яким розпалювали грубу.

Чоловіки мешкали разом у батьківській хаті. Кагавюк — із дружиною та двома малолітніми дітьми. Безробітний Вербінський жив сам. Недільного ранку Юрій заходився розпалювати муровану грубу. У кутку кімнати взяв лучину з дров, які приніс до хати Микола. Той знервовано вибив поліно з рук швагра. Мовляв, не заготовив — не бери. Чоловіки почали битися. Збіглися родичі й намагалися розборонити їх. Несподівано розлючений Кагавюк схопив зі столу кухонний ніж і всадив його у серце Вербінському. Той помер миттєво.

— Микола повернувся до батька із заробітків у Росії. У селі тримався одинаком. Уже був засуджений за незаконне зберігання зброї, — каже голова Ладинської сільради Юрій Вітрук, 47 років.

Проти Миколи порушили кримінальну справу. Йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

Тиждень тому в Луцьку 18-річний Василь і 20-річний Михайло Павлюки після п"янки побили свого родича Сергія, 42 роки. Непритомного чоловіка скинули в річку Сапалаївка, де той утопився. Так брати помстилися за нібито викрадений мобільний телефон. Їх можуть засудити до 7–10 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Микола Кагавюк зарізав швагра за дрова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути