Ексклюзиви
вівторок, 29 січня 2008 07:09

Маршрутники домагаються вищих тарифів

У четвер вранці тисячі жителів Чернівців не змогли дістатися Калинівського ринку — 70 водіїв чотирьох маршрутів не вийшли на роботу.

— Міська рада з першого лютого збільшить тарифи на перевезення з однієї гривні до гривні двадцять п"ять на маршрутах завдовжки до 10 км і до півтори гривні — понад 10 км, — говорить 44-річний Олег Пилип"як, заступник начальника міського відділу транспорту. — Водії маршруток, які возять людей на Калинівський ринок, вимагають тариф у дві гривні, навіть у дві п"ятдесят. Скаржаться, що через низьку вартість перевезень ледве зводять кінці з кінцями, бо працюють на єдиному податку.

Аби вивезти людей із центру, на тролейбусний маршрут N5 відправили п"ять додаткових тролейбусів. Увечері перевізників запросили у відділ транспорту. У п"ятницю водії маршруток відновили роботу — влада пообіцяла вирішити тарифне питання протягом наступного місяця.

У Чернівцях діють 44 маршрути.

Зараз ви читаєте новину «Маршрутники домагаються вищих тарифів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути