Ексклюзиви
понеділок, 19 листопада 2012 07:45

Комп'ютерна Академія "Шаг" забезпечує випускників роботою

 

Львів входить у трійку міст України, після Києва та Харкова, за розвитком інформаційних технологій. У місті працюють понад 20 компаній, які  створюють програмне забезпечення, серед них п'ять великих.

Дехто з програмістів — люди без фахової технічної освіти. Це самоуки, які пройшли спеціальну підготовку з програмування. У Львові 10-й рік професійну комп'ютерну освіту надає академія "Шаг". Тривалість навчання — два з половиною роки. Випускники Академії отримують міжнародні сертифікати лідерів ІТ-галузі — компаній "Майкрософт", "Аутодеск", "Циско".

За підсумками 2011 року американська компанія "Аутодеск" визнала Львівську філію комп'ютерної академії "Шаг"  лідером із навчання "Аутодеск Maya" в СНД. А винахід студентів "Шага" — серед найкращих світових винаходів у галузі ІТ 2012-го за версією журналу "Тайм". Це рукавички, які дають можливість людям з вадами слуху та мовлення спілкуватися з тими, хто не розуміє мови жестів. Про цей винахід заговорили після перемоги "шагівців" у конкурсі "Майкрософт Імеджин Кап 2012".

Осінній набір до Академії триває до кінця листопада. Навчання проходить увечері або вранці.

— У нас також діє служба працевлаштування випускників, через яку роботодавці запрошують необхідних їм фахівців, — розповідає директор львівської філії "Шага" професор Олена Кобзєва. — Наші випускники працюють програмістами, тестерами, дизайнерами, верстальниками, системними адміністраторами  в Україні та за кордоном. У таких компаніях, як "СофтСерв", "Елекс", "Епам", "Фокстрот", банках, рекламних агенціях і видавництвах.

Зараз ви читаєте новину «Комп'ютерна Академія "Шаг" забезпечує випускників роботою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути