понеділок, 13 серпня 2012 00:15

"Київстар" пропонує пакети послуг

Автор: фото: Ірина ЗДЖАНСЬКА
  Директор із розвитку бізнесу компанії ”Київстар” Віталій Ворожбит (ліворуч): ”Вартість наших послуг порівняно з іншими країнами є доступною”
Директор із розвитку бізнесу компанії ”Київстар” Віталій Ворожбит (ліворуч): ”Вартість наших послуг порівняно з іншими країнами є доступною”

Компанія "Київстар" провела моніторинг цін на мобільний зв'язок у різних країнах світу. За середніми витратами клієнта хвилин на розмови в місяць Україна посідає місце поряд із Бангладеш. Там у середньому одна людина наговорює 200 хв. протягом місяця і сплачує за це $2,5.

— Вартість наших послуг порівняно з іншими країнами є доступною, — каже директор із розвитку бізнесу "Київстару" Віталій Ворожбит, 41 рік. — Найближчі наші сусіди — поляки — витрачають у середньому 13 доларів на місяць за 150 хвилин мобільного зв'язку. У Росії 260 хвилин коштують 10 доларів. Ми платимо в середньому 40 гривень за 500 хвилин розмов на місяць.

За останні п'ять років вартість мобільного зв'язку для українців практично не змінилася.

— 2007 року за 1 хвилину розмови в Україні потрібно було заплатити 30 копійок, тепер ціна знизилася до 9 копійок, — каже Віталій Васильович. — А близько 40 гривень на місяць як людина тоді сплачувала, так сплачує і зараз. Проте, до мобільних розмов додалися текстові, мультимедійні повідомлення та інтернет. Тепер абонент сплачує певний обсяг грошей на день чи на місяць і отримує за це цілий пакет різних послуг.

У компанії "Київстар" переконані, що перехід від плати за одиницю зв'язку до плати за пакет послуг є вигідним.

— 10 років тому ми похвилинно платили за зв'язок у середині та зовні мережі, за одиницю СМС чи ММС, — продовжує Віталій Ворожбит. — Були тарифи, які відрізнялися в робочі і вихідні, вдень і вночі. Сім років тому з'явилися безкоштовні телефонні дзвінки всередині мережі в усіх операторів. Але за той "нуль" потрібно було поповнювати рахунок на певну суму, а тарифи назовні здебільшого залишалися з поодиничною оплатою. Пакетний підхід на сьогодні є найзрозумілішим і зручним, бо людина може чітко планувати свої витрати. Подібний підхід сповідують усі провідні світові оператори.

Якщо порівняти старий тариф за одиницю зв'язку "Класичний" і пакетний "Єдина країна", то оплата в останньому за день розмов становить 1,25 гривні. За ці гроші по тарифу "Класичному" можна говорити 3 хвилини.

— Звичайно, у споживачів є вибір. Хто не хоче переходити на новий пакетний тариф, може залишатися на старому. Ми просто хочемо надати споживачам вигідніші умови. Крім пакетного підходу тарифікації послуг, абонентам пропонують на додачу обирати пакети окремих послуг. Якщо користувачеві мобільного інтернету не вистачає тих мегабайт, які входять до пакета, можна окремо замовити послугу "Інтернет без меж". Сплачуючи 1 гривню на добу, отримуєте безлімітний доступ до інтернету цілий день. Подібні пакети існують для повідомлень, міжнародних дзвінків і роумінгу.

Зараз ви читаєте новину «"Київстар" пропонує пакети послуг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути