середа, 11 липня 2007 07:10

Індуси їхали до Італії в багажнику таксі

П"ятьох громадян Індії та п"ятьох пакистанців упіймали минулої неділі рівненські міліціонери. Нелегали винайняли у Києві таксі "ауді" і їхали на центральний автовокзал у Львові. Звідти сподівалися дістатися на заробітки до Італії.

О сьомій ранку нелегалів зупинив патруль поблизу села Опарипси Радивилівського району. Інспектори розгледіли в багажнику авта чиїсь ноги.

— Один іноземець сів поруч із водієм, а шестеро вмостилися на задньому сидінні. Ще троє їхали у багажнику, — розповідає старший інспектор обласної ДАІ Василь Петрик, 32 роки. — Водієм був 40-річний Саяд Гусейнов із Ужгорода. Нелегали заплатили йому 700 доларів.

Жоден із пасажирів не мав при собі документів. Наймолодшому з них, Самґвану Дербалу Багавандасу з Індії, щойно виповнилося 20 років. За дорогу до Італії вони заплатили пакистанцям $10 тис.

— Нелегали нашої мови не знають, із перекладачем спілкуються неохоче. Один із затриманих каже, що має двох дружин і п"ятьох дітей, — каже начальник Радивилівського райвідділу міліції Віталій Чубаєвський, 31 рік. — Зізнався, що їхали працювати будівельниками.

У райвідділі нелегалам дали можливість помитися гарячою водою і нагодували. Таксі забрали на штрафмайданчик. Міліціонери вирішують питання про депортацію затриманих.

Зараз ви читаєте новину «Індуси їхали до Італії в багажнику таксі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути