понеділок, 17 грудня 2012 00:45

Ідеальний феєрверк триває сім хвилин

У львівських переходах та на ринках з'явилися столи з піротехнікою. Продавці пропонують закупитися феєрверками, петардами, хлопавками до Нового року.

— Не варто спокушатися на дешевизну такої продукції, — говорить представник торгової марки "Агенція Свято-феєрверк", піротехнік Андрій, 28 років. — Купувати піротехніку в подібних місцях небезпечно. Бенгальські вогні можуть не загорітися. А ракета вибухне в руках. Переважно продукція з ринку виготовлена у кустарних умовах. У спеціалізованих магазинах ви потратите на вогні більшу суму. Зате будете впевнені, що продукція перевірена, правильно зберігається і без зусиль запалиться. Консультант крамниці докладно розповість про будь-яку хлопавку або петарду. Обов'язково зберігайте чек. Якщо куплений феєрверк не спрацює, у магазині його замінять.

Продукцію торгової марки "Агенція Свято-феєрверк" у Львові можна придбати у спеціалізованих крамницях піротехніки — на вул. Городницькій, 47 та Крехківській, 3а. До них можна звертатися, якщо потрібен масштабний феєрверк — для прикраси сцени, корпоративу, справжній салют.

— Аби знати, яке шоу ви хочете, можна скористатися інтернет-магазином. Там можна переглянути відео тих ефектів, які замовляєте. Для дитячих ранків магазини пропонують небесні ліхтарики та денні феєрверки. Замість іскор і вогнів вони вистрілюють хмарою з кольорового диму, яскравого конфеті, стрічок.

Придбані салюти слід зберігати в сухому й прохолодному приміщенні. Майданчик для стрілянини має бути не ближче 100 м від будівель та об'єктів, які можуть займатися. Не можна використовувати вироби з пошкодженою упаковкою, прострочені чи відсирілі.

— Якщо феєрверк не спрацював, не підходьте до нього раніше, ніж за 10 хвилин. Є велика ймовірність запізнілого вибуху, — радить Андрій. — Ідеальний салют триває 5-7 хвилин. Далі глядачі починають нудьгувати.

Зараз ви читаєте новину «Ідеальний феєрверк триває сім хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути