Ексклюзиви
середа, 28 лютого 2007 18:18

Галинка Мазурак утопилася в річці

Тіло 4-річної Галини Мазурак знайшли 24 лютого в невеликій річці Літнянка в селищі Меденичі Дрогобицького району Львівської області.

Минулої суботи дівчинка з подружками спускалася на санчатах із гірки поблизу річки. Перед обідом батьки покликали дітей додому. Галинка залишилася сама. Сіла на санчата, поїхала вниз і опинилася на тонкій кризі. Лід хрустнув.

Батько Галини Євстахій Мазурак, 52 роки, шукав дочку до вечора. Пішов до сусідів, але ті дитину не бачили. Потім на ковзанці на річці помітив санчата.

— Мати Галі Єва Шляк, 38 років, родом із Закарпатської області, — говорить секретар Меденицької селищної ради Любов Мороз, 38 років. — Євстахій жив із нею у цивільному шлюбі. Коли у них народилася донечка, її довго не реєстрували. 2004 року Єва пішла від них. Відтоді її бачили сусіди то в Дрогобичі, то деінде, але тільки не в нашому селищі.

У Мазурака мурована хата. Галинка два роки ходила в дитячий садочок.

— Дівчинка тільки починала говорити, — каже 34-річна Галина Юнак, вихователька Меденицького дитячого садочка. — Батько, хоч і на пенсії, не мав досить часу, аби нею займатися. Ми їй на день народження усе подарунки купували, батьки одяг дітей приносили.

Зараз ви читаєте новину «Галинка Мазурак утопилася в річці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути