Ексклюзиви
субота, 29 вересня 2007 07:09

Федоришин запросить на Різдво ангелів

Директор і режисер Львівського театру "Воскресіння" Ярослав Федоришин, 52 роки, звернувся до Міністерства культури з пропозицією влаштувати в обласних центрах дійство під назвою "Ангели опускаються на землю".

— Я пропоную ввечері на Різдво, коли спалахує Різдвяна зірка, в усіх обласних центрах одночасно опустити з неба переодягнутих в ангелів акторів, — каже Ярослав Федоришин. — Це дорогі проекти, бо потрібне потужне технічне та світлове забезпечення. Жодних сцен, усе має відбуватися просто неба, на центральних площах міст.

Федоришин пропонував організувати схоже свято торік. Однак у Міністерстві культури цей проект не підтримали. Цього року на Різдво режисер хоче втілити у Львові вуличний проект "Звіздар".

— Над деревами, алеями, Оперним театром, по всьому місту світитимуться зірки різних форм і кольорів, — додає він. — Схоже шоу ми запропонуємо й іншим обласним центрам Західної України.

Зараз ви читаєте новину «Федоришин запросить на Різдво ангелів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути