вівторок, 17 липня 2007 07:08

Фанати "Закарпаття" спровокували Дениса Голайдо на бійку

Колишній гравець футбольного клубу "Закарпаття" Денис Голайдо, 23 роки, накинувся з кулаками на ужгородських уболівальників.

Минулої суботи дебютант вищої ліги здолав у домашньому матчі сімферопольську "Таврію" — 1:0. Переможний м"яч господарі провели на 66-й хвилині поєдинку, відзначився улюбленець місцевих уболівальників львів"янин Мирослав Бундаш. Коли суперники закарпатців рушили з підтрибунного приміщення до клубного автобуса, групка фанатів почала вигукувати нецензурні слова у бік колишного захисника Дениса Голайдо. Парубок не витримав і поліз у бійку. Міліціонери встигли розняти забіяк. Ніхто не постраждав.

— Я віддав ужгородській команді два роки і просто дивуюся таким випадам її фанів, — прокоментував свій учинок по телефону Денис. — Уважаю себе професіоналом, а коли гравець переходить з одного клубу в інший, то це звичайне явище. "Таврія" — моя рідна команда, вона дала мені шлях у великий футбол.

Зараз ви читаєте новину «Фанати "Закарпаття" спровокували Дениса Голайдо на бійку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути