четвер, 10 лютого 2011 17:16

Фальшиві квитки продають туристам і дітям

— На квитку посередині зображено вартість проїзду — срібну цифру "1". Зверху — біле віконечко. Потріть його, має з'явитися напис "квиток". Це означає, що він не фальшивий, — розповідає  заступник директора "Львівелектротрансу" Богдан Заяць, 68 років.

У Львові знову змінили дизайн трамвайних і тролейбусних квитків. Роблять це щокварталу, бо їх підробляють. Востаннє міняли оформлення торік у жовтні.

— От тільки 10 днів, як продають нові квиточки, а наші контролери вже знайшли липові, перексерені на кольоровому принтері, — продовжує. —  Продавщиці кіосків, мабуть, у змові з підробниками. Збувають їх туристам, дітям. По двох ятках у Галицькому районі відкрили кримінальну справу. Нам важко порахувати, скільки таких квитків є в обігу. Зараз контролери роблять рейди щовечора і щоранку по всіх лініях. Пасажирів із липовими білетами не штрафують. Питають, де їх придбали.

"Львівелектротранс" друкує квитки на "Арт-сервісі". Фірма розробляє дизайн безкоштовно.

— Ситуацію може змінити електронний квиток. Це така спеціальна пластикова картка, схожа на кредитну. Пасажири зможуть самі поповнювати їх рахунок. Але ми про таке тільки мріємо. Грошей бракує навіть на зарплату, — говорить Богдан Заяць.

Зараз ви читаєте новину «Фальшиві квитки продають туристам і дітям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути