пʼятниця, 14 вересня 2007 07:10

Електромонтер Анатолій Тетерук упав зі стовпом

Електромонтер Корецького цеху електрозв"язку Рівненської філії "Укртелекому" Анатолій Тетерук, 41 рік, упав із дерев"яним стовпом під час демонтажу радіолінії між селами Даничів і Залізниця. Через шість днів чоловік помер у райлікарні.

П"ятеро чоловіків демонтували стару лінію радіозв"язку. В той час, коли опора нахилилася, Анатолій відрізав дроти на вершечку 4-метрового стовпа. Тетерук не встиг відчепити страхування й упав зі стовпом на бруківку.

Із сусіднього села Великі Межирічі робітники викликали "швидку". Непритомного чоловіка із проламаним черепом і травмами внутрішніх органів шпиталізували. У реанімації його підключили до апарата штучного дихання. Від сильного удару в Анатолія розірвалися печінка та селезінка, розпочалася внутрішня кровотеча. За кілька днів він помер.

— Нині триває спеціальне розслідування причин трагедії. Цілком імовірно, що людина загинула через неналежну організацію робіт підвищеної небезпеки. У наряді не передбачили демонтаж саме цієї опори, — говорить Валерій Людвій, 49 років, головний обласний держінспектор промислової безпеки на виробництвах.

Анатолій Тетерук працював монтером понад 17 років. Жив у райцентрі з батьками-пенсіонерами. Самотній, дітей не мав.

Зараз ви читаєте новину «Електромонтер Анатолій Тетерук упав зі стовпом ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути