понеділок, 05 грудня 2011 00:45

Експрес-няню можна викликати серед ночі

У Львові з'явилася нова послуга по догляду за дітьми — няні для новонароджених немовлят. Приїжджають у певні години або за викликом. Допомагають доглядати за дитиною. Мають освіту акушерки чи медсестри. Беруть 15–20 грн/год.

— Такими послугами користуються переважно молоді жінки, які народжують уперше. Інколи вони бояться навіть на руки немовля взяти. Няня допоможе, підкаже, як правильно годувати, сповивати, купати. Може залишитися з дитиною, доки мати збігає у справах, — розповідає фахівець із підбору персоналу Оксана Костюк, 29 років.

Популярними стали послуги автоняні та експрес-няні. Автоняня на власному авто відвозить і забирає дітей із садка, школи. Окрім оплати за пальне, їй за поїздку дають 25–30 грн.

Експрес-няню викликають, коли терміново потрібно залишити дитину на деякий час. За годину така няня бере 30 грн. Приїжджає навіть уночі, таксі оплачують клієнти.

Зараз ви читаєте новину «Експрес-няню можна викликати серед ночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути