середа, 18 липня 2007 07:00

Цегляна стіна обвалилася на будівельників

Господарка столітнього будинку на вулиці Коперника, 13 у центрі Луцька 55-річна Таїсія Лобач два тижні тому найняла будівельників, щоб забетонували тріснутий фундамент. Чоловіки під стіною викопали траншею. Ремонт зупинили через дощі. Вода за кілька днів розмила метровий цегляний фундамент. У суботу ремонтники спробували підрівняти ломом кілька цеглин, коли набухла стіна обвалилася.

— Я сиділа вдома, коли почувся гуркіт і крик, — каже мешканка сусідньої квартири Валентина Войтович, 40 років. — Вибігла надвір, а квартира Лобачів стоїть відкрита, без стін.

Робітники розповідають, що останньої миті здогадалися про ймовірний обвал, але не встигли вискочити із двометрової траншеї. Потім самотужки вибралися з ями. Усіх трьох забрали в лікарню. У 42-річного Василя Салія зламані ребра, забій голови і струс мозку. Ярославові Гарилюку, 34 роки, розтрощило ногу. 48-річний Микола Горлик заліковує тріщину лівої ключиці й руки.

Потерпілих загіпсували і відпустили додому. Комісія Луцького міськвиконкому попередньо звинувачує в обвалі робітників, які порушили норми техніки безпеки. Господиню тимчасово відселили у житло запасного фонду міськради.

Зараз ви читаєте новину «Цегляна стіна обвалилася на будівельників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути