Ексклюзиви
неділя, 21 січня 2007 18:21

Білоруський боксер блукав горами в буревій

18 січня національна збірна Білорусі з боксу приїхала на тренувальний збір на базу "Заросляк" неподалік від селища Ворохта Івано-Франківської області. По обіді 19-річний Кирил Маркевич вирушив на полонину Пожижевська, аби сфотографувати вершину Говерли. Того дня в горах почав лютувати буревій.

На пошуки хлопця вирушили ворохтянські рятувальники.

— "Уазик" пробивався до спортбази "Заросляк" довго: дорогу перегородили повалені смереки. Уся місцевість знеструмлена, телефони не працювали, — розповідає командир Верховинського рятувального підрозділу Василь Кобилюк, 47 років. — Нічні пошуки результатів не дали, зранку за тривогою підняли Яремчанський, Верховинський, Ясінський та Говерлянський рятувальні підрозділи. За численними слідами на снігу знайти Кирила не вдалося. Надвечір у радіоефірі повідомили, що якийсь турист прибився до прикордонної застави в закарпатському селі Богдан. Як хлопець у джинсах і неутепленій курточці вийшов на верх хребта Чорногори і спустився в бік Закарпаття, ми не можемо зрозуміти й досі. Цей шлях узимку надто тяжкий. До того ж ураганний вітер уночі повиривав із корінням столітні смереки, зніс масивні дахи з будівель. Такого у цій місцевості не було з грудня 1974-го.

Стан спортсмена задовільний.

Зараз ви читаєте новину «Білоруський боксер блукав горами в буревій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути