понеділок, 10 липня 2006 18:37

Азербайджанець тягне волоссям вагони

Автор: фото: Віталій ГРАБАР
  У львівському парку азербайджанець Нуреддін Бейлаганли тягне мікроавтобус із дітьми, прив’язавшись до нього волоссям
У львівському парку азербайджанець Нуреддін Бейлаганли тягне мікроавтобус із дітьми, прив’язавшись до нього волоссям

Спортсмен-силач із Баку Нуреддін Бейлаганли, 38 років, показав у львівському Парку культури імені Хмельницького свою міць: зігнув зубами металевий прут і пасмами волосся потяг мікроавтобус із дітьми.

До Львова богатир приїхав на запрошення місцевої азербайджанської громади. Подивитися на його виступи прийшли півтисячі городян. Вони підбадьорювали Нуреддіна оплесками. Сам Бейлаганли мовчав, лише інколи щось шепотів на вухо помічникові. Крім шорт та кросівок, на велетневі було кілька шкіряних ременів зі сталевими заклепками. На плечі спадали чорні кучері.

Помічник виніс довгий прут товстої арматури. Нуреддін обмотав її посередині махровим рушником і міцно стиснув зубами. По двоє добровольців повисли з кожного боку — металевий прут повільно зігнувся навпіл.

Під сцену підігнали червоний мікроавтобус. Нуреддін зібрав волосся у хвіст і прив"язав до нього трос. Зосередився і почав крокувати. Кілька хвилин бусик котився за богатирем, як пластмасовий КамАЗик за трирічним хлопчиком.

Наступна атракція захопила глядачів іще більше — Бейлаганли відірвав від землі піддон із 12 гирями по 32 кг кожна й кілька секунд тримав у зубах.

Після годинного виступу Нуреддін попив водички, помахав усім рукою і зник за лаштунками.

— Нуреддін — славетний богатир, — каже львів"янин азербайджанського походження Рафік Ганджибеков, 32 роки. — Півроку тому він прив"язав був до свого волосся 70-тонний плацкартний вагон і протягнув його 100 метрів. А потім проломив головою 150-кілограмову секцію дорожнього бордюру. І хоч би що йому!

Зараз ви читаєте новину «Азербайджанець тягне волоссям вагони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути