вівторок, 15 листопада 2011 16:35

Оголена спина - це дуже еротично й природно

Автор: фото: olesya-telizhenko.com.ua
 

Поєднуйте протилежності, - радить дизайнер одягу Олеся Теліженко. Ніжна пісочна сукня - і масивні чорні боти. Готувала такий образ для колекції, присвяченій художниці Марії Приймаченко. Хотілося передати моду повоєнного села, коли взуття було одне на всю родину - грубе, чоловіче. Такі черевики дуже швидко розкупили.

Люблю помірну еротику, бо вважаю, що вдягаю людей, а не роздягаю. Якщо її нагромадити, це відштовхує. Коли ж еротики в міру, то цього хочеться ще й ще.

Раз просто перекинули моделі через шию рушник, закрили перса й перев'язали його під грудьми шнурком. Оголена спина - це дуже еротично й природно.

Раджу вдягати плахту на голі ноги - без сорочки й джинсів.

Український народний одяг традиційно багатошаровий. Одягайте поверх білої сорочки асиметричний сарафан. Сарафан - універсальна річ. Його можна носити навіть на футболку і з джинсами.

Шию з натуральних тканин - льону, вовни, бавовни. Але деякі замовники нарікають на те, що вони дуже мнуться. Домішки надають лоску й тримають форму. Люди, які відчули кайф від натурального одягу, шукають тільки такий.

Штани-галіфе з надутими кишенями приховують заширокі стегна й підкреслюють стрункість ніг. Шарму діловому костюму можна надати витинанкою чи вишивкою.

Зайві кілограми приховують кольори темні й холодної гами.

Я - не модельної зовнішності, маю пишні форми, така фігура в більшості українок. Вдягаю міні-сукню у велику клітинку. Такий орнамент забирає увагу на себе й відволікає від фігури. Якщо вдягнути сукню в дрібну клітинку чи квіточку, вона "розвалить" фігуру.

Прочитати більше порад Олесі Теліженко можна в журналі "Країна" № 91

Зараз ви читаєте новину «Оголена спина - це дуже еротично й природно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути