пʼятниця, 04 листопада 2011 13:07

В'язаний шарф додає чоловікові мужності

На Тиждень моди у Києві з довгим в'язаним шарфом прийшов співак Віталій Козловський.

"В'язані шарфи в цьому сезоні модні, - каже київська дизайнерка Вікторія Лисиця. - Вони додають чоловікові мужності. Особливо цінуються речі ручної роботи. Зв'язаний мамою або бабусею шарф завжди виглядатиме красивіше й дорожче, ніж з магазину. У дизайнерів речі ручної роботи як мінімум удвічі дорожчі за фабричні".

Можете сміливо експерементувати з довжиною і кольором.

"У всьому знайте розумну межу. З шарфом по коліна будете схожі на листоношу Пєчкіна. Якщо не знаєте, який відтінок обрати, підберіть під колір очей та волосся. Ні в якому разі не беріть такого ж кольору, як верхній одяг. Шарф загубиться. Втратить свою функцію як аксесуар, не буде родзинкою стилю".

Радить віддавати перевагу класичним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буде модним золотий колір волосся

"Чоловічі класичні шарфи ніколи не вийдуть з моди. Такий зможете носити 10 років. Він завжди виглядатиме як новий. Головне навчитись правильно його зав'язувати і компонувати з одягом. А то купують шарфи від Гучі, Діора, Донни Каран, а замотають на шию так, що виглядає, наче його купили на гуманітарці за копійки. В'язаний замотуйте навколо шиї, коли вбираєтесь у дуту балонову куртку. До шкірянки, пальта і плаща обирайте тільки класичні".

Перекиньте шарф через плече, оберніть кілька разів навколо шиї, два кінці закиньте наперед. Шовкові й шифонові зав'язуйте бантом. Жінки такими платками можуть обгортати і шию, і голову.

"Шарф повинен пахнути. Його треба прати раз на місяць. Добре виполіскувати, щоб від вас не тягнуло порошком або милом. Збризкуйте час від часу парфумами. Це піднімає настрій".

Телеведучий Ігор Посипайко на закриття Тижня моди прийшов у сірому шарфі й такого ж кольору в'язаному капелюсі з жовтими й синіми ромбами.

"Сірий найкраще підходить до його сірих очей, рудої бороди й волосся. Брюнетам личитиме зелений, сірий і коричневий, блондинам — синій і білий", - вважає дизайнерка.

Зараз ви читаєте новину «В'язаний шарф додає чоловікові мужності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути