пʼятниця, 28 жовтня 2011 13:26

Зимою модниці носитимуть короткі шкіряні рукавиці

"Вибрати теплі і модні рукавиці на зиму дуже непросто, - каже стиліст Валерія Крамар. - Вовняні теплі, але їхні манжети "кусають" руки. Пухнасті з ангорки — гарні. Але втрачають вигляд після прання і якщо таким потерти очі, то може бути подразнення. Трикотажні – холодні, а шкіряні собі може дозволити не кожен".

Стиліст радить не пошкодувати грошей і купити один раз шкіряні, ніж щоосені витрачатися на холодний замінник або трикотаж, який швидко зношується.

"Шкіра з моди ніколи не вийде. Маю класичні чорні рукавички, які ношу вже 5-й рік. А купила, коли на третьому курсі в університеті навчалася. Щоб шкіряні гарно носилися, варто правильно підібрати розмір. Рукавичка повинна "сидіти" без зморщок, щільно облягаючи кисть".

Якщо сумніваєтесь, чи шкіряні рукавиці вам продають, одягніть їх і міцно стисніть долоня об долоню. Шкіра почне сприймати тепло руки, шкірозамінник залишиться холодним.

"Щороку лише змінюється мода на колір шкіри і довжину рукавичок. Десь роки два тому усі поголовно купували з обрізаними пальцями, щоб манікюр було видно. Торік брали пальта і шуби з короткими рукавами. Тому купували рукавиці до ліктів або передпліччя.

Зараз модні коротенькі, які ледь зап'ястя прикривають. Такі уже носять політики і співаки. Ними ще весною переповнили свої колекції "Осінь-зима 2011" французькі та італійські дизайнери.Справжні коштують по 2-3 тисячі доларів, а підробку у бутиках можна купити за 300 гривень, на базарі — до 100. Шкірою там і не пахне, звісно. Дуже модні цього сезону коричневі, сірі і сині шкіряні рукавиці".

У коротких шкіряних рукавичках на відкриття кінофестивалю "Молодість" 22 жовтня у столичний кінотеатр "Київська Русь" прийшла радник президента Ганна Герман.

Автор: Фото: Наталія Чубенко
 

5 порад, які рукавиці обрати на зиму:

1. Зауважте, що чоловікам краще обирати рукавички зі свинячої шкіри, жінкам - з м'якої овечої або козячої. У якісних рукавичок з натуральної шкіри на поверхні ледь помітна ворсистість. Краї підшиті, а не підклеєні.

2. Хутряна обшивка рукавиці на зап'ястях актуальна, але не із шубою або пальто, рукава якого оброблені хутром.

3. Якщо хочете в'язані, комбінуйте їх з в'язаною шапкою. Якщо не носите зимою головний убір, а одягаєте капюшок, купіть такого ж кольору шарф. Тоді рукавиці виглядатимуть модно, а не "пришийкобиліхвіст".

4. Рукавиці можуь контрастувати з усім одягом, але тоді мають бути дуже яскравими — червоними або жовтими. В інших випадках це буде контрасна пляма, яка зіпсує весь образ.

5. Якщо купуєте кольорові шкіряні рукавиці, перевірити чи це дійсно шкіра ще простіше. Барвник не повинен залишати сліди. Кілька разів протріть річ вологою серветкою.

Зараз ви читаєте новину «Зимою модниці носитимуть короткі шкіряні рукавиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути