пʼятниця, 21 жовтня 2011 10:27

В гардеробі кожної жінки має бути довга сукня та чоловічий піджак

  Телеведуча Ольга Фреймут любить одягати довгі сукні
Телеведуча Ольга Фреймут любить одягати довгі сукні

Модниця і телеведуча Ольга Фреймут, яка добре слідкує за модою, дала кілька порад, як взимку виглядати ефектно.

"Перше, що пораджу жінкам, це нікого не слухати. Станьте перед дзеркалом і оцініть себе адекватно. Так, я тумбочка, чи я сосиска, чи я десь занадто худа або товста і усвідомити це. А вже потім вибирати собі гардероб. Особисто я дуже люблю Голлівуд золотого періоду, 30-их років. Це золотисті хвилі волосся і романтичні сукні. Такі речі зараз намагаюсь нав'язати своїй дочці", - поділилась вона.

"Що ж до того, які речі ношу я, то я потроху переходжу на молодих європейських дизайнерів. Обожнюю данських. А з українських залишаюсь вірна Оксані Караванській, Наді Дзяк, Лілі Літковській. Останньої речі просто незносимі. Можна передаровувати навіть праправнукам. І взуття в неї дуже якісне", - зауважила телеведуча.

"Щодо трендів цієї зими. В гардеробі кожної жінки мають бути довгі сукні або спідниці до підлоги. Такі довгі, щоб вони аж просто асфальт замітали. Хтось оглянеться і подумає: "Боже, як це красиво", а хтось подумає: "Так вона ж дорогу підмітає". В мене особисто є з десяток таких довгих суконь і спідниць", - наголосила Фреймут.

"Також зараз дуже модний морквяний та м'ятний кольори. Таке бажано мати взимку, типу щось неправильне. І чоловічий піджак, який злегка прикриває сідниці", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «В гардеробі кожної жінки має бути довга сукня та чоловічий піджак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути