понеділок, 07 листопада 2011 14:02

На В'ячеслава Узєлкова на модному показі вдягли шубу з єнотової собаки
15

Фото: Фото: Аріна Кантоністова

5-6 листопада у вінницькому торговому центрі "Шок" провели "Вінницькі дні моди". Моделі дефілювали посеред зали з меблями.

Перший день закрили колекцією місцевого дизайнера Марини Ярославської. Та запросила у якості моделі Інтерконтинентального чемпіона за версією WBA В'ячеслава Узєлкова. Спортсмен виходив двічі. Першого разу у сірій короткій шкіряній куртці, другий - у довгій шубі з єнотової собаки.

"Взагалі, чоловічі шуби – не мій стиль. Але, всі кажуть, що мені у ній класно. Я б від такої не відмовився", - сказав Узєлков. На показ взувся у свої туфлі зі шкіри крокодила.

В'ячеслава втретє запрошують попрацювати разом дизайнери.

"Дефілював для Тетяни Островерхової. Був обличчям колекції чоловічого одягу сезону весна-літо 2010 від дизайнера Анни Бублік. Відверто кажучи, ходити по подіуму взагалі не важко. На модель не треба вчитись. Ноги є, от і йди собі. Я і бігаю непогано", - додав Узєлков.

Дизайнер Олександр Очеретний привіз у Вінницю столичну модель 23-річну Валерію. Та представила весільну сукню, у якій сама три місяці тому одружилась.

"Шив її мені Очеретний. Прекрасна сукня, всі були у захваті. Маю дома ще одну спідницю у комплекті", - каже Валерія.

"Мені не подобається, що зараз до сукні вліпили бордові троянди. Без них воно дивиться набагато красивіше", - зауважив чоловік моделі Антон, він приїхав разом із дружиною.

На "Вінницьких днях моди" колекції представили ще дизайнери: Людмила Бушинська, Ольга Родченко, Світлана Теренчук, торгова марка "Володарка", "Dess" та студія дизайну трикотажного одягу "Ажур".

Зараз ви читаєте новину «На В'ячеслава Узєлкова на модному показі вдягли шубу з єнотової собаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути