пʼятниця, 21 жовтня 2011 05:30

Першу сукню Залевський прикрасив 11 келихами

— Зараз би такої сукні не пошив, але показувати її не соромлюся. Якби не було її, не було б і мого бренду, — каже київський дизайнер Олексій Залевський, 37 років.

Кидає погляд на вбрання, яке представив на Українському тижні моди в Києві. Чорну сукню, прикрашену 11 келихами він створив 1994-го. — Хтось із моїх друзів розповів, що буде конкурс молодих дизайнерів. Я нічогісінько не тямив у сучасній моді. Просто намалював ескізи й пошив цю сукню. Після її показу всі чомусь вирішили, що я метр моди. Ще деякий час виставляв її, але потім довелося таки навчатися справжньої майстерності. Усі художники мають речі, на яких вчилися. Ніхто не став геніальним одразу. У середині 1990-х багато клієнтів просили: "Ваша річ дуже подобається, але бирочку на імпортну замініть". Зараз українці не соромляться носити одяг від Залевського чи Гресь.

 

12

прозорих убрань, через які просвічувалися груди моделей, представила у своїй колекції  дизайнер Вікторія Гресь. На показ привезла 28 костюмів.

 

Зараз ви читаєте новину «Першу сукню Залевський прикрасив 11 келихами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути