середа, 07 грудня 2011 13:32

Більшість пар сваряться через гроші

Більшість пар сваряться через гроші

"Зустрічаюся з хлопцем Ігорем півроку, - ділиться киянка 18-річна Ольга. - У нас все було нормально, але останнім часом постійно сваримось через гроші. У магазині і ресторані всюди за себе я плачу сама. У нього нема власних кишенькових грошей, бо він студент, на роботу йти не хоче. А мама з татом дають виключно на проїзд і на обід по 20 гривень щодня. Я так не можу. Нащо мені хлопець, якщо я повсюди сама за себе плачу, сама себе утримую? Ми навіть у кіно сходити не можемо. Люблю його, але далі так тривати не може. Ми з ним вже на тиждень розходились, але потім пробачила його і сама відновила стосунки".

Лист Ольги читає київський психолог Людмила Миколайчук.

"Молоді пари часто сваряться через дурниці, - каже Людмила Миколаївна. - Ольга та Ігор тільки вчаться будувати стосунки. Вони обоє юні та неосвідчення навіть у процесі ведення конфлікту. Теперішні сварки — це налагодження особистих кордонів і меж для кожного з вас. Через гроші сваряться більшість пар — не тільки в Україні, але й у Франції, Італії, Америці. Причина проста — або їх надмірність, або навпаки нестача".

Людмила розповідає про знайому, яка розійшлася з чоловіком, бо почала отримувати більше грошей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкоротші зіркові шлюби, що розпалися через осінню депресію

"Вам не вистачає грошей, бо Ігор не працює, а свої витрачати на себе і на хлопця не хочете, бо у такий спосіб не відчуваєте себе дівчиною. Чудово вас розумію. Моя знайома Діана втратила чоловіка через гроші. Її підвищили, зарплату підняли майже удвічі, але чоловікові це не сподобалось. Він звик приносити додому гроші, керувати Діаною у питаннях — що, коли і за скільки купувати. Тепер відчував себе непотрібним і невпевненим, хоча усі гроші Діана приносила додому і клала у спільну касу. Чоловіки не люблять, коли дружини заробляють більше".

Жодного разу жінка не дорікнула, що заробляє більше і покірно далі корилася розпорядженням чоловіка, поки той не знайшов коханку.

"Пішов до неї, бо вона потребувала його грошей. З коханкою не треба ділити побутові негаразди. З нею щодня свято, лиш би гроші були".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина виставила чоловіка на аукціон через його захоплення відеоіграми

Радить Олі перечекати кризовий період.

"Допоможіть хлопцю влаштуватися на роботу, підтримайте під час сесії. Станьте для нього міні-опорою, тоді він стане для вас справжньою підтримкою. На чужі гроші розраховувати не варто, якщо можете заробити власні спільними зусиллями".

Анна Усік

Зараз ви читаєте новину «Більшість пар сваряться через гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути