неділя, 20 листопада 2011 09:30

Найкоротші зіркові шлюби, що розпалися через осінню депресію

За дослідженнями американських психологів найбільша кількість розлучень припадає на осінь.

"Осінню справді розпадається найбільше пар, - каже столичний психолог Вадим Грушицький. – У людей починаються депресії, вони часто занурюються в себе, стають "сімейними егоїстами". Їм байдуже, що в цей час відчуває дружина й діти. Розлучаться, а тільки весною можуть оговтатися, пошкодувати через те, що накоїли".

Восени розпався шлюб ресторатора Миколи Тищенка та моделі Ірини Журавської. У шлюбі вони прожили менше року. Минулої осені пара відіграла пишне весілля, а тепер розлучились. Це чи не найкоротший сімейний союз у шоу-бізнесі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінки після розлучення шукають точну копію попередніх коханців

У зіркового подружжя причини для розлучення ті ж самі: невчасно хтось почав зраджувати, вчасно не з'явилися діти, які укріплюють сім'ю, занадто часто в сімейне життя лізли родичі.

Рік у шлюбі прожили співачка Наталія Могилевська і бізнесмен Дмитро Чалий, співачка Катерина Бужинська з пластичним хірургом Володимиром Ростуновим.

"У двох випадках чоловіки не витримали, що їхні дружини користуються великою популярністю, заробляють більше грошей і купаються у славі, - пояснює психолог. – Насправді чоловіча психологія проста. Жінка присвячує себе кар'єрі, рідко буває вдома, не готує їсти, не займається чоловіком і дітьми – для чого така жінка? Їй швидко знаходять заміну".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ані Лорак відреагувала на повідомлення про її розлучення

Часто причиною розлучення бувають зради. Теж саме сприяло розлучення співачки Анни Сєдокової з футболістом Валентином Белькевичем. Останнього запідозрили у зраді, приписували романи з іншими жінками.

"Хай там що, але всі ці шлюби розпадалися восени. Якщо забути про ревнощі, зради, очевидні причини для розлуки, саме через депресію подружжя не змогли зберегти сім'ю. Та й зіркові хвороби тут відіграли неабияку роль. Кожен з членів подружжя був упевнений, що знайде кращого й кращу", - коментує психолог.

Зараз ви читаєте новину «Найкоротші зіркові шлюби, що розпалися через осінню депресію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути